09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Dolores · polideportivo

Ref: R-54506
133m2 <209m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 133m2
Tomt: 209m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Useable Build Space: 105 Msq.
Beach: 12000 Meters
Terrace: 29 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I DOLORES Nybygget utvikling av villaer i Dolores, Alicante. Disse eksklusive eiendommene har en elegant og moderne design. Boliger med topp kvalitet, designet for å kombinere velvære og komfort. Moderne villaer og tomannsboliger med tomter på mer enn 200 m2. Alle boligene er svært lyse med 3 store soverom og 3 fullt utstyrte private bad. Det er også et ekstra gjestetoalett. Med sin store tomt har boligene en hage med separat svømmebasseng og en parkeringsplass på tomten. Å bo i Dolores er et fantastisk valg for deg som ønsker et rolig og autentisk liv på Costa Blanca. Denne sjarmerende spanske landsbyen, som ligger i Vega Baja-regionen, vil tilby deg mange fordeler. Dolores er en by som ligger i provinsen Alicante med perfekt kommunikasjon, det er bare 30 minutter fra Alicante-Elche lufthavn, og har alle nødvendige tjenester og fasiliteter, inkludert supermarkeder, restauranter, barer og skoler. Det er en by med stor sjarm, omgitt av fantastiske naturlandskap, som naturparken Lagunas de la Mata og Torrevieja, du kan nyte de beste strendene på Costa Blanca som ligger bare noen få minutters kjøretur unna, dens gastronomi og fremfor alt roen og harmonien som området vil gi deg.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 385.895 GBP
  • Russiske rubel: 385.895 RUB
  • Sveitsiske Franc: 444.358 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.626.238 CNY
  • US Dollar: 498.474 USD
  • Svenske kroner: 5.358.137 SEK
  • Norske kroner : 5.491.247 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A