09:00 - 17:00

La Siesta, sjarmerende enebolig med 2 soverom, privat svømmebasseng og lukket garasje

Ref: 4-CH-Z499
151m2 <450m2 2 2 Privat basseng Lukket garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 151m2
Tomt: 450m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: E
Byggeår: 1988
Solretning : Sør
IBI: 370 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise
Hjørne
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Legevakt
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Utsikt over bassengområdet
Peis
Utvendig belysning

Beskrivelse

Oppdag denne sjarmerende hjørne eneboligen, del av tomannsbolig i Middelhavsstil i La Siesta, Torrevieja! 

Med en tomt på 450 m², tilbyr denne eiendommen en romslig hage som inkluderer en innkjørsel, en lukket carport og en koselig bakgård som blir det ideelle stedet å nyte det privilegerte middelhavsklimaet. Her kan du slappe av under pergolaen med markiser, nyte forfriskende svømmeturer i det private bassenget, i tillegg til at det er bod og et vaskerom som gjør hverdagen enklere. Videre kan du herfra få tilgang via en utvendig trapp til takterrassen, hvor solen og panoramautsikten er toppen av kransekaken.

En romslig veranda, helt lukket med glassgardiner, skaper en perfekt ramme for en spisestue eller salong, supplert med en annen innglasset terrasse som gir ytterligere utsikt over hagen. Med glassgardinene lukket igjen, er det den perfekte vinterhagen. Om sommer åpner man disse opp og får dermed en større terrasse med overbygg som gir skygge på varme sommerdager. 

Inngangspartiet ønsker deg velkommen med en koselig stue med peis, og det semi-uavhengige kjøkkenet i amerikansk stil er nylig renovert og fullt utstyrt med hvitevarer, med direkte tilgang til uteplassen med basseng. Boligen har to soverom og to bad, hvor ett av de også har blitt renovert. Alle vinduene har blitt oppgradert til doble vinduer. Interiøret i villaen er designet for å maksimere komforten. Eiendommen selges fullt møblert og utstyrt, klar til å flytte inn.

Denne villaen ligger i den prestisjetunge urbanisasjonen La Siesta, og tilbyr deg ikke bare et hjem, men en boopplevelse i et område som kombinerer ro og tjenester av topp kvalitet. Bare noen få minutter unna finner du den nylig innviede La Siesta-parken, hvor du vil kunne nyte store grøntområder, rekreasjonsområder og en rekke utendør aktiviteter og sporter. I tillegg har urbanisasjonen et badeland, parker med hager, den norske sjømannskirken, alle viktige tjenester er innen gangavstand: kjøpesentre, supermarkeder, restauranter, helsesenter og mindre enn 7 minutters kjøretur fra sentrum og strendene i området.

Ikke gå glipp av muligheten til å leve middelhavsdrømmen i denne fantastiske villaen i La Siesta! Kontakt oss i dag for å avtale visning, og oppdag alt denne fantastiske eiendommen og området har å tilby.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 200.934 GBP
  • Russiske rubel: 200.934 RUB
  • Sveitsiske Franc: 231.376 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.888.172 CNY
  • US Dollar: 259.554 USD
  • Svenske kroner: 2.789.967 SEK
  • Norske kroner : 2.859.277 NOK

Suma/IBI

370 €

NO TIENE €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15