La Ciñuelica, koselig leilighet i første etasje med 2 soverom og privat hage

Ref: 4-AP-364
Nylansert
69m2 <53m2 2 1 Felles basseng På felles område

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 69m2
Tomt: 53m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2004
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 263 €
IBI: 216 €

Karakteristikk

Møblert
Vaskerom
Markise
Hjørne
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Utvendig belysning

Beskrivelse

Velkommen til denne velholdte leiligheten i sentrale La Ciñuelica i Torrevieja. 

Denne sjarmerende og romslige leiligheten i første etasje er designet for å få mest mulig ut av middelhavsstilen. Når du kommer inn, blir du møtt av en vakker hage og veranda, perfekt for å nyte frokosten utendørs. Leiligheten har 2 soverom, 1 komplett bad, stue-spisestue, uavhengig kjøkken, fullt utstyrt med alle nødvendige apparater. Leiligheten selges møblert og er utstyrt med hvitevarer. Her er det bare å flytte rett inn!

Leiligheten er en del av et boligkompleks som tilbyr et vakkert felles svømmebasseng, perfekt å nyte på de varme sommerdagene. Det har også et felles parkeringsområde eksklusivt for beboerne, noe som gir komfort og sikkerhet i hverdagen. Beliggenheten er ideell, i et livlig område, nær kjøpesentre, restauranter, barer, supermarkeder og alle de tjenestene du måtte trenge. For ikke å glemme nærheten til strendene i området. Denne leiligheten er perfekt for familier eller par som leter etter et komfortabelt og godt plassert sted i Torrevieja, som et permanent hjem eller som feriebolig. 

Ikke gå glipp av denne muligheten! Kontakt oss i dag, for å avtale visning eller videovisning i La Ciñuelica!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 100.204 GBP
  • Russiske rubel: 100.204 RUB
  • Sveitsiske Franc: 113.455 CHF
  • Kinesiske yuan: 922.595 CNY
  • US Dollar: 127.163 USD
  • Svenske kroner: 1.341.499 SEK
  • Norske kroner : 1.356.898 NOK

Suma/IBI

216 €

263 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15