09:00 - 17:00

Al Andalus III, Sørvendt bungalow i første etasje med 2 soverom

Ref: 4-B-Z981
RESERVERT
54m2 <21m2 2 1 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 54m2
Tomt: 21m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2001
Sameiekostnader: 223 €
IBI: 127 €

Karakteristikk

Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Møblert
Vaskerom
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage

Beskrivelse

Bungalow til salgs i Los Altos, Orihuela Costa: En sjelden mulighet

Oppdag denne sjarmerende bungalowen i første etasje i Residencial Al Andaluz, i Los Altos, Orihuela Costa. Boligen er sørvendt, noe som gjør den lys og varm året rundt. Ved ankomst vil du bli møtt av en privat hage, perfekt for å nyte solen og utendørs måltider. Her er det også en overbygd veranda som er ideell for utendørsfrokoster, eller om du ønsker litt skygge på varme sommerdager.
Boligen består av en stue/spisestue full av naturlig lys og et uavhengig kjøkken fullt utstyrt med elektriske apparater og et åpent galleri. Det er to soverom og et nylig renovert bad. Alt på en flate! Dette huset selges møblert og utstyrt, slik at ny eier kan flytte inn umiddelbart.

Anlegget tilbyr ro, og har et felles svømmebasseng som kun er tilgjengelig for beboerne. I tillegg er beliggenheten ideell, med nærhet til kjøpesentre, supermarkeder restauranter, andre tjenester og strender i området.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne unike eiendommen. For mer informasjon eller for å avtale visning/videovisning, ikke nøl med å kontakte oss!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 88.277 GBP
  • Russiske rubel: 88.277 RUB
  • Sveitsiske Franc: 101.651 CHF
  • Kinesiske yuan: 829.532 CNY
  • US Dollar: 114.030 USD
  • Svenske kroner: 1.225.718 SEK
  • Norske kroner : 1.256.168 NOK

Suma/IBI

127 €

223 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15