09:00 - 17:00

El Balcon de Torreblanca. Rålekkert rekkehus med havutsikt, utleielisens og unik beliggenhet i Cabo Cervera

Ref: 4-B-Z982
RESERVERT
52m2 2 1 Toalett 1 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 52m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 1992
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 600 €
IBI: 178 €

Karakteristikk

Møblert
Takterrasse
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Felles basseng
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Havutsikt
Kyst

Beskrivelse

Ønsker du å våkne opp til havutsikt hver dag? Da er denne boligen noe for deg!

Vi har gleden av å presentere dette velholdte og delikate rekkehuset, som ligger kun 200 meter fra havet og den vakre sandstranden Cabo Cervera! 

Dette er boligen for deg som ønsker å være i gangavstand til alt, og ha stranden kun et steinkast unna!

Boligen har en innbydende og romslig terrasse med overbygg, hvor du kan nyte familiesammenkomster og grillkvelder. Overbygget gir skygge, noe som er deilig på varme sommerdager. Fra denne terrassen kommer du direkte inn i den åpne stuen, som har en koselig sofakrok og plass til spisebord. Åpen amerikansk kjøkkenløsning, noe som gir enkel tilgjengelig. Kjøkkenet ble nylig renovert, og er moderne og innbydende. I denne etasjen finner du også et gjeste toalett, hvor det også er plassert vaskemaskin. 

I andre etasje er det ett komplett bad, og to romslige soverom med garderober. Begge soverommene har tilgang til enda en terrasse, med fantastisk havutsikt. Perfekt for å nyte morgenkaffen, eller for å sole seg. 

Boligen selges delvis møblert, og med hvitevarer. Boligen har utleielisens!

Boligen tilhører en urbanisasjon som heter El Balcón de Torreblanca, og har et flott beplantet fellesområde med basseng. Dette er tilgjengelig for alle beboerne i komplekset. Innen kort gangavstand har du sandstrand, strandbarer og et stort utvalg av restauranter. Matbutikker, apotek, bank og butikker finner du også innen korte avstander. Byene Torrevieja og La Mata er like rundt hjørnet, og der finner du enda flere tilbud og aktiviteter. 

Kontakt oss i dag for mer informasjon, eller for å avtale visning/videovisning av denne fntastiske boligen!Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 123.587 GBP
  • Russiske rubel: 123.587 RUB
  • Sveitsiske Franc: 142.311 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.161.344 CNY
  • US Dollar: 159.642 USD
  • Svenske kroner: 1.716.005 SEK
  • Norske kroner : 1.758.635 NOK

Suma/IBI

178 €

600 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15