09:00 - 17:00

Los Balcones, delvis renovert tomannsbolig med 3 soverom og hage

Ref: 4-B-Z973
94m2 <150m2 3 2 Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 94m2
Tomt: 150m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: E
Byggeår: 1990
Solretning : Sør
IBI: 203 €

Karakteristikk

Møblert
Vaskerom
Innglasset terrasse
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Skoler
Sykehus

Beskrivelse

Dette sjarmerende rekkehuset over to etasjer tilbyr et koselig og funksjonelt miljø i det ettertraktede området Los Balcones i Torrevieja. Med en smart planløsning og moderne oppgraderinger, er denne eiendommen ideell både som permanent bolig og for å nyte ferier i solen på Costa Blanca i Spania.

I første etasje er det en stor innglasset veranda som fungerer som inngangsparti, og som forbinder eksteriøret med den lyse stuen og spisestuen med elektrisk peis, noe som skaper en varm og koselig atmosfære. Det åpne kjøkkenet i amerikansk stil er totalrenovert og utstyrt med moderne hvitevarer. Fra kjøkkenet er det tilgang til et lukket galleri/vaskerom med direkte utgang til den sørvendte uteplassen på baksiden, hvor det er havutsikt. Her kan du nyte solen eller sene sommerkvelder. I denne etasjen er det også et praktisk renovert bad med dusj.

I andre etasje ligger de tre soverommene, hvorav to av dem har utgang til lukket terrasse og det andre til en åpen terrasse med fantastisk utsikt over saltsjøen i Torrevieja. Her har man privatliv, og et sted for å slappe av og nyte middelhavsklimaet. I tillegg er det i denne etasjen et moderne bad, også fullstendig renovert, med et hydromassasjebadekar og gulvvarme, som er et perfekt sted å slappe av etter en dag på stranden.

Fasiliteter og fordeler:

  • Huset selges fullt møblert og utstyrt, klart til innflytning
  • Det er privat parkering for bilen ved inngangen til eiendommen, noe som gir bekvemmelighet og sikkerhet
  • Beliggenheten i Los Balcones tilbyr nærhet til supermarkeder, apotek, barer, sykehus, skoler og alle nødvendige tjenester for et komfortabelt ferieliv

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre dette sjarmerende huset til ditt! Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å avtale en visning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 132.124 GBP
  • Russiske rubel: 132.124 RUB
  • Sveitsiske Franc: 153.822 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.217.091 CNY
  • US Dollar: 168.020 USD
  • Svenske kroner: 1.797.845 SEK
  • Norske kroner : 1.781.772 NOK

Suma/IBI

203 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15