09:00 - 17:00

Green Hills, Strøken penthouse fra 2020! -Takterrase, Parkering og bod inkludert i prisen!

Ref: 4-AT-187
81m2 3 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 81m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: C
Byggeår: 2020
Solretning : Sør
Terrasse: 20 m2
Sameiekostnader: 1.460 €
IBI: 208 €

Karakteristikk

Takterrasse
Downlights
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Bussholdeplass
Lekeplass
Åpen utsikt
Heis
Golfområde
Utsikt over bassengområdet
Møblert
Bod
Innglasset terrasse

Beskrivelse

Vi har ventet i spenning på å presentere denne rålekre moderne leiligheten i det populære anlegget Green Hills! Med et praktisk og lettstelt design, kan du bruke tiden på å nyte stranden, solen og roen hele året! 

Leiligheten har 3 soverom og 2 bad, hvorav ett er en-suite. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer og er åpent mot den lyse stuen-spisestuen, som fører ut til en imponerende sørvendt innglasset terrasse. Denne terrassen er varm og lys hele året, og er ideell for familiesammenkomster eller samling med venner. Herfra har du uhindret utsikt over fellesområdene og de flotte hagene! Fra terrassen har du tilgang til takterrassen 40 m2 via en utvendig trapp, et perfekt sted å nyte solen med total privatliv når som helst på året. Her er det mange muligheter for deg som ønsker å tilbringe tiden ute. Hva med en oase med pergola, palmer og kanskje en jacuzzi? Her er det bare fantasiene som setter grenser! Boligen selges fullt møblert og utstyrt med elektriske apparater, pluss parkeringsplass og bod i den underjordiske garasjen! Her er det bare å ta med tannbørsten å flytte rett inn!

Green Hills er et vakkert og moderne inngjerdet boligkompleks, som tilbyr komfortable fellesfasiliteter, inkludert grønne områder for turgåing eller hvor barna kan leke. På fellesområdet finner du også et SPA, som inkluderer et oppvarmet svømmebasseng, badstue og treningsstudio, samt et semi-olympisk svømmebasseng. Her er det også en lekeplass for barn, og grøntområder om man ønsker å slappe av med en bok eller ta med seg lunsjen ut. Green Hills ligger i et privilegert område, KUN 2 km fra den populære La Zenia-stranden, som er en av de beste strendene på Costa Blanca.

Alle fasiliteter er innen rekkevidde, som supermarkeder, apotek, offentlig transport og banker. Kjøpesenteret La Zenia Boulevard, et av de største i regionen med et omfattende utvalg av fasjonable butikker, restauranter, supermarkeder og fritidsområder, ligger bare 1 kilometer unna. For golfelskere finnes det tre 18-hulls golfbaner, som Real Club de Golf de Campoamor, Golf Villamartin og Las Ramblas de Campoamor, bare 2 kilometer fra komplekset. Innkjøringen til motorveien AP-7 ligger bare 500 meter unna, noe som gir gode forbindelser til flyplass og andre nærliggende byer.

Dersom du ønsker komfort, luksus og uslåelig beliggenhet, så er dette definitivt noe for deg! Kontakt oss i dag, for å avtale visning/videovisning.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 259.786 GBP
  • Russiske rubel: 259.786 RUB
  • Sveitsiske Franc: 299.143 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.441.193 CNY
  • US Dollar: 335.574 USD
  • Svenske kroner: 3.607.112 SEK
  • Norske kroner : 3.696.722 NOK

Suma/IBI

208 €

1460 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: C
15