09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Algorfa · La finca golf

Ref: R-74826
128m2 <454m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 128m2
Tomt: 454m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Useable Build Space: 115 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 14000 Meters
Terrace: 127 Msq.
Hage

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I LA FINCA GOLF Nybyggprosjekt med 7 villaer i første linje på La Finca Golf Resort, i nærheten av det 5-stjerners hotellet. Villaer med 3 soverom og 2 bad på ett plan, inkludert fullt utstyrt kjøkken, med privat svømmebasseng. Privat innendørs parkeringsplass med pergola, elektriske skodder, styringssystem og alarmsystem er noen av de viktigste spesifikasjonene i dette eksklusive prosjektet. Alle leilighetene er sørvendte, noe som er optimalt med tanke på beliggenheten og sikrer at de får sollys hele dagen, året rundt. Boligene har rikelig med naturlig lys, noe som reduserer energiforbruket og gir naturlig ventilasjon i alle rom. Det sørvendte bassengområdet sørger for rikelig med sol på dagtid, mens solintensiteten avtar om kvelden, noe som gjør det mulig å nyte middager på terrassen med spektakulær utsikt over golfbanen. spektakulær utsikt over golfbanen. Villaene har et høyt nivå av energisertifisering i klasse A. Dette er mulig takket være varmeisolasjon av tak og vegger, aluminiumssnekkerarbeid med doble vinduer og installasjon av 4 solcellepaneler. Nybyggkomplekset består av eneboliger med en helhetlig design som søker å bevare middelhavskulturen i alle detaljer. Rene linjer, teksturer og farger bidrar til prosjektets karakter og integrerer det i det eksklusive og naturlige miljøet. Fasaden er en kombinasjon av hvit puss i ett lag mørtel og detaljer i overliggere av imitert tre. Villas ligger i Algorfa i nærheten av et av de mest eksklusive 5-stjerners feriestedene med golfbane i Spania, helt sør i Alicante-provinsen. I tillegg ligger det i nærheten av de vakreste strendene på den sørlige Costa Blanca og steder av eksepsjonell skjønnhet som Torreviejas rosa saltsjøer eller sanddynene i Guardamar del Segura. Nærheten og den enkle tilgangen til motorveien AP-7 og de viktigste riksveiene forbinder villaene med en rekke byer på Costa Blanca, som Orihuela, Cartagena, Elche, Murcia og Alicante. Flyplassene i Alicante og Murcia ligger mindre enn 40 km unna, med forbindelser til de viktigste europeiske hovedstedene.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 537.786 GBP
  • Russiske rubel: 537.786 RUB
  • Sveitsiske Franc: 623.808 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.054.976 CNY
  • US Dollar: 696.960 USD
  • Svenske kroner: 7.357.760 SEK
  • Norske kroner : 7.489.600 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A