09:00 - 17:00

La Ciñuelica VIII, Lekkert hjørnerekkehus, med 2 soverom og privat takterrasse

Ref: 4-B-Z935
SOLGT
67m2 2 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 67m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2006
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 360 €
IBI: 303 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Vaskerom
Innglasset terrasse
Takterrasse
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Åpen utsikt

Beskrivelse

Upåklagelig og koselig hjørnerekkehus i middelhavsstil med 2 soverom, ett av dem med eget bad og begge med integrert garderobeskap, et ekstra gjestebad, et separat kjøkken fullt utstyrt med hvitevarer og et lukket galleri/vaskerom med direkte tilgang til bakgården til huset. Her finner du en spesiell innglasset terrasse som vinterterrasse til ekstra stue/spisestue, stor flislagt hage, alt meget godt vedlikeholdt for å nyte med hele familien. Fra hagen har vi tilgang til en trapp til den private takterrassen på 61m2 som tilbyr total privatliv. Her er det også 2 boder og en innebygd pergola, all denne plassen er ideell for å nyte våre behagelige sommertemperaturer. Den selges fullt møblert med hvitevarer!!!!!!

Dette vakre hjemmet ligger i et lukket boligkompleks med et felles svømmebasseng for glede for alle innbyggerne i et livlig område, nær kjøpesentre, supermarkeder, restauranter, barer, sykehus, skole, med lett tilgang til motorveien som det tar oss til Alicante flyplass og andre omkringliggende byer og i kort avstand fra strendene i området. En parkeringsplass i boligens underjordiske parkering er inkludert i prisen!!!!!!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 133.808 GBP
  • Russiske rubel: 133.808 RUB
  • Sveitsiske Franc: 150.242 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.193.686 CNY
  • US Dollar: 164.796 USD
  • Svenske kroner: 1.798.233 SEK
  • Norske kroner : 1.816.368 NOK

Suma/IBI

303 €

360 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15