09:00 - 17:00

Paola II, sørvendt rekkehus med 3 soverom og privat garasje i kjelleren

Ref: 4-B-Z971
SOLGT
81m2 3 2 Toalett 1 Felles basseng Lukket garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 81m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: E
Byggeår: 2004
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 600 €
IBI: 254 €

Karakteristikk

Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Felles basseng
Åpen utsikt
Møblert
Kjeller
Takterrasse

Beskrivelse

Oppdag din ideelle feriebolig  i Orihuela Costa! Dette koselige rekkehuset over 3 etasjer, med takterrasse og stor privat  garasje i kjelleren gir deg komfort og plass i et rolig og solrikt miljø.

Når du kommer inn på tomten, vil du bli møtt av en lys sørvendt terrasse, perfekt for å nyte middelhavssolen. Den romslige og koselige stuen smelter sammen med et kjøkken i amerikansk åpen stil og skaper et perfekt miljø for familielivet.
I tillegg er det et gjestetoalett i denne etasjen. Fra denne etasjen, via en innvendig trapp, kommer du til den store lukkede garasjen på 35 m2, som er ideell for oppbevaring av kjøretøyene dine. Her er det også et ekstra rom som kan brukes som bod.

I andre etasje finner du to soverom som begge har terrasse, og et bad. I toppetasjen er det et ekstra soverom med eget bad og direkte utgang til husets takterrasse. Herfra kan du nyte utsikten og solen!

Denne sjarmerende boligen selges møblert og innflyttingsklar, noe som gjør den til et ideelt valg for deg som er på jakt etter komfort og praktiske løsninger.
Takket være sørvendt beliggenhet er det lyst og varmt året rundt, noe som skaper en koselig og behagelig atmosfære.


Huset ligger i et rolig boligkompleks med felles svømmebasseng, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av ro og komfort.
I tillegg gjør nærheten til kjøpesentre som det berømte kjøpesenteret Zenia Bulevar med alle sine tjenester, de vakre strendene og golfbanene i området dette til det perfekte stedet å bo eller feriere.

Gå ikke glipp av muligheten til å gjøre dette huset til ditt nye hjem i solen! Kontakt oss for mer informasjon og avtal en visning i dag.

Beliggenhet

Videoer

https://youtu.be/3foqa8jaaXM?t=81

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 116.722 GBP
  • Russiske rubel: 116.722 RUB
  • Sveitsiske Franc: 133.565 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.097.183 CNY
  • US Dollar: 150.787 USD
  • Svenske kroner: 1.624.563 SEK
  • Norske kroner : 1.659.938 NOK

Suma/IBI

254 €

600 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15