09:00 - 17:00

Zeniasol II, Vakker bungalow i toppetasjen, med 2 soverom, takterrasse, parkering og havutsikt!

Ref: 4-B-Z979
66m2 2 1 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 66m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2000
Solretning : Sør-øst
Sameiekostnader: 269 €
IBI: 179 €

Karakteristikk

Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Bussholdeplass
Grill
Åpen utsikt
Havutsikt
Utsikt over bassengområdet
Møblert
Bod
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise

Beskrivelse

Sjarmerende bungalow i toppetasjen i La Zenia - Orihuela Costa

Oppdag denne fantastiske bungalowen i toppetasjen i La Zenia, et av de mest privilegerte områdene i Orihuela Costa. Denne koselige boligen tilbyr deg en perfekt kombinasjon av komfort, ideell for de som leter etter det perfekte stedet å feriere, eller for å bo hele året.

Når du kommer inn, vil du bli møtt av en innglasset terrasse med uhindret utsikt til svømmebassenget i boligkomplekset, et perfekt sted å slappe av. Inne i boligen finner du en romslig og lys stue/spisestue som integreres sømløst med et åpent kjøkken i fransk stil, renovert med moderne innslag og utstyrt med alle nødvendige hvitevarer. Boligen har 2 soverom og et bad som har blitt totalrenovert. Det virkelige høydepunktet i denne boligen er den private takterrassen, som er tilgjengelig fra kjøkkenet, et sted hvor du kan slappe av i solen eller nyte hyggelige sammenkomster med venner. Her er det pergola med markiser, som gir skygge på varme sommerdager. Det er også grill og bod på takterrassen. Takket være sin sørøstlige orientering er det en veldig lys og varm bolig, i perfekt stand og selges fullt møblert og utstyrt!

Denne bungalowen er en del av et eksklusivt boligkompleks som tilbyr et felles svømmebasseng og en privat utendørs parkeringsplass, noe som garanterer komfort og sikkerhet. Den ligger i nærheten av supermarkeder, restauranter, barer, banker, etc., bare 700 meter gangavstand til det berømte kjøpesenteret La Zenia Boulevard, kjent for sitt utvalg av fasjonable butikker, restauranter og fritidsområder, og ikke å forglemme at den nærmeste stranden ligger 680 meter unna, nær riksvei N-332, som gir enkel tilgang til andre byer og tjenester. 

Det perfekte alternativet for deg som ønsker å bo i nærheten av alt, i et rolig og trygt miljø! Ring oss i dag for å avtale visning/videovisning! 

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 133.676 GBP
  • Russiske rubel: 133.676 RUB
  • Sveitsiske Franc: 153.928 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.256.148 CNY
  • US Dollar: 172.674 USD
  • Svenske kroner: 1.856.087 SEK
  • Norske kroner : 1.902.197 NOK

Suma/IBI

179 €

269 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15