09:00 - 17:00

Parque del Duque, koselig toppetasje duplex med 3 soverom og privat takterrasse

Ref: 4-B-Z968
Kommer for salg
94m2 3 2 Felles basseng På felles område

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 94m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: G
Byggeår: 2003
Solretning : Sør-øst
Sameiekostnader: 420 €
IBI: 188 €

Karakteristikk

Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Bussholdeplass
Lekeplass
Drikkevannsfilter
Utvendig belysning
Møblert

Beskrivelse

Lei mørketid og kulde? Ønsker du å tilbringe mer tid på et sted der solen alltid skinner? Vi har gleden av å presentere denne flotte duplexleiligheten over to etasjer, i det eksklusive området Playa Flamenca, Orihuela Costa.

Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en lys og romslig stue, med direkte utgang til en terrasse hvor du kan sitte å nyte morgenkaffen. Kjøkken i amerikansk stil med hvitevarer og godt med benkeplass. Videre har du 2 soverom og et komplett bad med vaskemasin. 

Når du går opp trappene til andre etasje, finner du enda et soverom med eget bad. Dette er den perfekte suiten for den som ønsker å trekke seg litt tilbake. Som om ikke dette var nok, har du fra dette soverommet en utgang til takterassen. Her er det god plass til sofagruppe, spisebord eller solsenger for de som liker å sole seg med en god bok. Takterrassen er utstyrt med en pergola/overbygg og har vann og strøm uttak, noe som skaper en perfekt ramme for familiesammenkomster eller bare for å nyte rolige stunder. Boligen selges møblert!

Denne sjarmerende boligen ligger i et inngjerdet boligkompleks som tilbyr et fredelig og familievennlig miljø, med alt fra lekeplass til et forfriskende felles svømmebasseng som er perfekt for solfylte dager. Det er også en tilhørende fotball/basketballbane og parkeringsplass for beboerne. 

Beliggenheten til dette komplekset kunne ikke vært bedre: Det ligger like i nærheten av det tradisjonelle lørdagsmarkedet der du kan finne en rekke lokale produkter, og i gangavstand fra det berømte kjøpesenteret Zenia Boulevard, et shopping- og underholdningssted med et bredt utvalg av fasjonable butikker, restauranter for enhver smak og fritidsaktiviteter for alle aldre. Enten du er ute etter en ettermiddag med shopping, en familiemiddag eller bare et sted å rusle rundt, har Zenia Boulevard det hele. Kort sagt, dette området byr på en pulserende og praktisk livsstil året rundt, med enkel tilgang til viktige tjenester og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.

Ta kontakt for mer informasjon, eller for å booke en visning/videovisning!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 118.706 GBP
  • Russiske rubel: 118.706 RUB
  • Sveitsiske Franc: 134.733 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.070.383 CNY
  • US Dollar: 147.868 USD
  • Svenske kroner: 1.623.423 SEK
  • Norske kroner : 1.625.744 NOK

Suma/IBI

188 €

420 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: G
15