Villaverde, Sjarmerende bungalow toppetasje med takterrasse og garasjeplass

Ref: 4-B-Z967
82m2 2 2 Toalett 1 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 82m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: E
Byggeår: 2002
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 868 €
IBI: 199 €

Karakteristikk

Felles basseng
Skoler
Sykehus
Åpen utsikt
Utsikt over bassengområdet
Peis
Møblert
Vaskerom
Takterrasse
Garderobe
Downlights
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre

Beskrivelse

Storslått bungalow over to etasjer med takterrasse! I første etasje finner vi en lys stue / spisestue med en koselig gasspeis, åpent kjøkken i amerikansk stil (fullt utstyrt med hvitevarer) og lukket galleri / vaskerom tilbyr en ekstra lagringsplass. I tillegg er det et gjestetoalett i denne etasjen, og den romslige terrassen innbyr til solfylte familiefrokoster med utsikt over bassenget og hagene i boligkomplekset.

I andre etasje er det to soverom, begge med eget bad. Det ene soverommet har omkledningsrom og direkte utgang til terrasse med utvendig trapp til takterrassen, hvor du kan nyte Middelhavssolen og den uhindret utsikten i fred og ro. Denne praktfulle eiendommen selges fullt møblert og utstyrt, klar til å flytte inn i! Inkludert i prisen er det en parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Boligen ligger i Residencial Villaverde-Orihuela Costa, et privat boligkompleks som tilbyr et uslåelig miljø for å bo fast året rundt eller for å feriere. De velholdte hageområdene omgir et felles svømmebasseng, og skaper den perfekte rammen for å nyte livet sammen med familien. I tillegg garanterer den privilegerte beliggenheten enkel tilgang til kjøpesentre, supermarkeder, restauranter, skoler, sykehus og andre viktige tjenester. 

Dette er en unik mulighet til å kjøpe et eksepsjonelt hjem i et av de mest ettertraktede områdene på Costa Blanca! Kontakt oss for mer informajson eller visning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 144.698 GBP
  • Russiske rubel: 144.698 RUB
  • Sveitsiske Franc: 163.592 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.303.649 CNY
  • US Dollar: 180.036 USD
  • Svenske kroner: 1.971.216 SEK
  • Norske kroner : 1.988.285 NOK

Suma/IBI

199 €

868 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15