Zeniamar V, sørvendt toppetasje med takterrasse og utsikt til basseng

Ref: 4-B-Z974
RESERVERT
97m2 2 2 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 97m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2004
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 430 €
IBI: 189 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Vaskerom
Takterrasse
Markise
Gulvvarme
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Havutsikt
Utsikt over bassengområdet
Utvendig belysning

Beskrivelse

Velkommen til ditt sydenhjem! Denne sjarmerende toppetasjen, tilbyr alt du kan tenke deg! 

I første etasje finner du to koselige soverom og et bad, kjøkken i amerikansk stil, fullt utstyrt med hvitevarer, lukket galleri/vaskerom, bod, og en lys stue-spisestue med direkte tilgang til terrassen. Fra denne terrassen har du utsikt over det vakre svømmebassenget og hagene i komplekset. Denne terrassen er perfekt for både morgenkaffen, soling, kort-kvelder og avslapping!

Går du videre opp en etasje, finner du en stue, som kan brukes som et tredje soverom. I denne etasjen er det også et komplett bad. Fra denne loftstuen har man utgang til takterrassen, som gir uhindret utsikt over fellesområdet, og man kan også se havet. Her kan du nyte solen året rundt! Takket være den sørlige orienteringen, har denne boligen rikelig med naturlig lys, noe som gjør den til et ideelt tilfluktssted for både sommer og vinterferier. Og best av alt, den selges fullt møblert, klart til å flyttes inn i!

Denne toppleiligheten ligger i «Zeniamar V» i Orihuela Costa, og er en del av et vakkert og eksklusivt inngjerdet boligkompleks, hvor du kan nyte store grønne områder og et vakkert felles svømmebasseng, nær et bredt spekter av tjenester, fra skoler til sykehus og det emblematiske kjøpesenteret Zenia Boulevard med et omfattende utvalg av butikker, supermarked, restauranter og fritidsområder, uten å glemme nærheten til strendene i området.

Tenker du at dette kan være noe for deg? Ring oss for mer informasjon, og for å avtale visning/videovisning!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 144.833 GBP
  • Russiske rubel: 144.833 RUB
  • Sveitsiske Franc: 163.985 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.333.499 CNY
  • US Dollar: 183.799 USD
  • Svenske kroner: 1.938.973 SEK
  • Norske kroner : 1.961.230 NOK

Suma/IBI

189 €

430 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15