09:00 - 17:00

Vistazul, Koselig del av firemannsbolig med 3 soverom og privat takterrasse

Ref: 4-B-Z962
Golfeiendom
Ny pris
RESERVERT
77m2 <118m2 3 2 Felles basseng På egen tomt
169.000€ 167.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 77m2
Tomt: 118m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: E
Byggeår: 2002
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 340 €
IBI: 200 €

Karakteristikk

Golfområde
Utvendig belysning
Møblert
Vaskerom
Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler

Beskrivelse

Sjarmerende 2-etasjers rekkehus med privat takterrasse

Inngangspartiet består av en stor flislagt hage med parkeringsplass til bil og  solrik terrasse.

I første etasje finner vi stue-spisestue, separat kjøkken utstyrt med hvitevarer og vaskerom og bod med tilgang til hagen,  soverom og bad. En intern trapp (med en kjekk garderobe bygget i trapperommet under) fører oss til andre etasje, som består av 2 soverom og 1 bad. Fra gangen i denne etasjen har du tilgang til   terrasse som kobler deg via  utvendig trapp til den private takterrassen, hvor du kan slappe av og nyte fredelig privatliv under den varme middelhavssolen. Takket være den sørlige solretningen er huset lyst, lunt, tiltalende og varmt.

Denne boligen er attraktiv for både permanent opphold og feriebolig. Den selges også møblert og har tre klimaanlegg- varme/kulde installert.

Her er vi i et boligområde med felles svømmebasseng til ekslusiv bruk for beboerne, og er kun en kort spasertur fra kjøpesenteret "La Fuente", hvor du finner supermarkeder, restauranter, barer og banker, kun 8 minutter med bil er det symbolske Zenia Boulevard kjøpesenter. Og for golfelskere har området tre flotte 18-hulls golfbaner i omgivelsene.

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre dette fantastiske hjemmet til ditt nye hjem eller feriebolig. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å avtale et besøk! 

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 142.985 GBP
  • Russiske rubel: 142.985 RUB
  • Sveitsiske Franc: 161.656 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.288.221 CNY
  • US Dollar: 177.905 USD
  • Svenske kroner: 1.947.888 SEK
  • Norske kroner : 1.964.755 NOK

Suma/IBI

200 €

340 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15