09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · Benidorm · Poniente

Ref: R-82909
51m2 1 1 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 1
Baderom: 1
Bygget: 51m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Terrace: 11 Msq.
Beach: 20 Meters
Useable Build Space: 41 Msq.
Parkering
Jacuzzi
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Nær bussforbindelse
Gym
Elevator/Lift
Utsikt til havet
Double Bedrooms: 1
Første linje til havet

Beskrivelse

NYBYGD LUKSURIØST BOLIGKOMPLEKS I FRONTLINJEN I BENIDORM Et nytt fremtidsikon på Benidorm Skyline som vil bli levert om 3 år. New Build Luxury Frontline Private Residences [amp;] Hotel kompleks i Benidorm med 1,2 og 3 roms leiligheter med fantastisk havutsikt. Moderne bygning på mer enn 44 etasjer, 158 meter høy, mer enn 200 leiligheter og et eksklusivt hotell, på den siste tomten som vil ha direkte utsikt over Poniente-stranden i Benidorm. Boligkomplekset vil også ha badstue, spa, lobby, treningsstudio, yoga- og pilatesområde, kontorfellesskap, hager, himmelhager, tennis- og paddle tennisbane, sosial klubb, restaurant, store lagerrom og parkeringsplasser med elektrisk lading for ca. 180 biler. Også vil ha et auditorium og en Beach Club med tre forskjellige områder av gress, sand og tre med direkte tilgang fra stranden, hvor du kan nyte solnedgangslyset og middelhavsstilen. Utformingen av bygningen vil ha en ny landskapsfunksjon: rundt bygningen vil sanddyner bli gjenskapt etter inspirasjon fra Middelhavet, som vil gå i dialog med landskapet på Poniente-stranden. Omgitt av en idyllisk enklave vil gjestene og beboerne også kunne nyte ferskvannet i de to svømmebassengene (ett på 1000 m2 eksklusivt for eierne; og et annet utendørsbasseng, i strandklubben, på ca. 1500 m2). Beboerne vil bo i det naturlige økosystemet som tilbys av hagene, og energieffektiviteten som allerede er demonstrert av det første prosjektet til denne byggherren, som i 2022 mottok Macael-prisen fra kongen og dronningen av Spania i kategorien "Bærekraft" for å være det første høyhuset i Spania med Leed Gold-sertifikat. Det er den siste muligheten til å få leilighet i frontlinjen med fantastisk havutsikt i Benidorm! Benidorm tilbyr uendelige muligheter: fra å ta en spasertur langs promenaden, svømme i det krystallklare vannet, vannsport, en båttur til øya Tabarca, eller en spasertur gjennom Benidorms historiske bydel, som ligger på en odde, står gamlebyen i stor kontrast til de brede avenyene i den største turistbyen. De fine sandstrendene, det krystallklare vannet, det privilegerte klimaet og den gode infrastrukturen har bidratt til å gi denne regionen - som også er utstyrt med en god infrastruktur med tjenester av høy kvalitet - sin velfortjente berømmelse. Det er mange mesterskapsbaner i og rundt Benidorm som tilbyr en god utfordring for både seriøse og uformelle golfspillere. Alicante flyplass ligger 60 km unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 478.965 GBP
  • Russiske rubel: 478.965 RUB
  • Sveitsiske Franc: 555.579 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.502.088 CNY
  • US Dollar: 620.730 USD
  • Svenske kroner: 6.553.005 SEK
  • Norske kroner : 6.670.425 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X