09:00 - 17:00

Penthouse · Nybygg MURCIA · Los Alczares · Serena Golf

Ref: R-58250
95m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 95m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Terrace: 33 Msq.
Beach: 1100 Meters
Felles basseng
Inngjerdet
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 85 Msq.
Elevator/Lift
Air Condition Ja

Beskrivelse

NYBYGG BOLIGKOMPLEKS I LOS ALCAZARES Nybygget boligkompleks i middelhavsstil i Los Alcazares. Leilighetene i første etasje har 2 soverom, 2 bad med private hager og toppleilighetene har 3 soverom, 3 bad og terrasse, alle med åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, klimaanlegg, husholdningsapparater, parkeringsplass og bod. Boligkomplekset har heis og felles hage med svømmebasseng. Følelsen av privatliv og komfort er veldig viktig for oss, og det er grunnen til at du i hjemmene våre finner høye vegger i hager og terrasser, et trøstende svømmebasseng og grønne områder ledsaget av naturlig vegetasjon som er arrangert for å ha kontemplativ utsikt både ute og inne. I tillegg finner du en stor murvegg, som har blitt selskapets identitet og skaper hierarki og harmoni i fasadene, noe som gir en varm kontrast mellom hvitt og jordfarger. Interiøret vårt formidler en minimalistisk og varm følelse, vi søker også en balanse mellom estetikk og funksjonalitet, vi tenker på hver minste detalj, og alt er designet ned til millimeteren. Du vil finne nøytrale og romslige rom, ledsaget av varm belysning der fargen hvit skiller seg ut for sin nøytralitet og lar deg dekorere uten begrensninger. Boligen ligger i Los Alcázares, et eksepsjonelt område på Costa Cálida, bare 25 minutter fra Murcia flyplass og 55 minutter fra Alicante flyplass. Området er forbundet via motorveien med byene Cartagena, Murcia og Alicante og resten av strendene på Costa Cálida og Costa Blanca. Boligen ligger i nærheten av den prestisjetunge golfbanen "La Serena Golf". Denne golfbanen er kjent for sine innsjøer og vegetasjon som fletter seg sammen med golfbanen. Vannet og innsjøene er til stede i 16 av de 18 hullene, men hele banen er designet for å tilby golfspilleren forskjellige strategier i hvert hull. Et annet aspekt som gjør denne golfbanen unik, er at den er forbundet med sentrum til fots, noe som er umulig å finne på andre golfsteder som lar oss nyte roen og skjønnheten i området uten å nekte tilgangen til tjenestene som Los Alcázares tilbyr.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 277.357 GBP
  • Russiske rubel: 277.357 RUB
  • Sveitsiske Franc: 319.376 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.606.309 CNY
  • US Dollar: 358.271 USD
  • Svenske kroner: 3.851.088 SEK
  • Norske kroner : 3.946.759 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B