Lago Rosa, Koselig del av firemannsbolig, 2 soverom, takterrasse og parkering

Ref: 4-B-Z977
72m2 <53m2 3 2 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 72m2
Tomt: 53m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: F
Byggeår: 2005
Solretning : Sørvest
Sameiekostnader: 600 €
IBI: 263 €

Karakteristikk

Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Utvendig belysning
Møblert
Vaskerom
Takterrasse
Markise
Hjørne

Beskrivelse

Rekkehus i et inngjerdet boligkompleks som tilbyr privatliv og ro i området Lago Jardin Torrevieja. Eiendommen skiller seg ut med sin romslige hage med innkjørsel og plass til å parkere bilen, i tillegg til at den har en pergola som gir skygge på varme sommerdager. Verandaen er ideell for å nyte frokoster utendørs når som helst på året takket være sin sørvestlige orientering.

I første etasje finner vi den lyse stuen-spisestuen, ved siden av det åpne kjøkkenet i amerikansk stil fullt utstyrt med hvitevarer, og et lukket vaskerom. I denne etasjen er det også et soverom og et bad med dusj.

I andre etasje ligger hovedsoverommet, med et stort bad (en-suite) og et lite rom som kan brukes som stue eller ekstra soverom.

Videre opp trappene, kommer vi til takterrassen, et perfekt sted å nyte solen i total privatliv, utstyrt med en pergola/markise som gir den nødvendige skyggen på varme dager, Boligen selges møblert og fullt utstyrt!

Boligkomplekset har et vakkert svømmebasseng for eksklusiv bruk av beboerne. Beliggenheten er utmerket med nær tilgang til sykehus, supermarkeder, apotek, bussholdeplasser, restauranter og kjøpesentre. Det ligger også nær strendene i Torrevieja og Orihuela Costa, med lett tilgang til motorveien AP-7 og riksvei N-332.

Dette huset er ideelt for de som leter etter komfort, ro og alle fasiliteter i nærheten av hjemmet sitt i det vakre området Lago Jardin Torrevieja. Ring oss for å avtale visning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 117.045 GBP
  • Russiske rubel: 117.045 RUB
  • Sveitsiske Franc: 132.523 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.077.653 CNY
  • US Dollar: 148.535 USD
  • Svenske kroner: 1.566.961 SEK
  • Norske kroner : 1.584.948 NOK

Suma/IBI

263 €

600 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: F
15