Leilighet · Nybygg MURCIA · Los Alcázares · Serena Golf

Ref: R-58438
105m2 <175m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 105m2
Tomt: 175m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Terrace: 26 Msq.
Elevator/Lift
Useable Build Space: 95 Msq.
Beach: 1300 Meters
Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1

Beskrivelse

NYBYGD BOLIGKOMPLEKS NÆR LA SERENA GOLF, LOS ALCAZARES Dette fantastiske komplekset vil bestå av 244 leiligheter med 2 og 3 soverom, fordelt på 8 blokker og 20 private villaer. Moderne leiligheter i 3 etasjer (første etasje pluss 2), første etasje med fine hager, og noen av dem med privat svømmebasseng og andre etasje med fine terrasser og private solarium. Hjørneleiligheter (4 per etasje) og leiligheter i toppetasjen har 3 soverom og resten 2 soverom. Østvendte leiligheter med utsikt mot fellesområdene og vestvendte med fantastisk utsikt over golfbanen. Kompleks med felles svømmebasseng og fellesområder. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass og privat bod i kjelleren, inkludert i prisen. Boligen ligger i frontlinjen av den prestisjetunge golfbanen "La Serena Golf". Denne golfbanen er kjent for sine innsjøer og vegetasjon som fletter seg sammen med golfbanen. Vannet og innsjøene er til stede i 16 av de 18 hullene, men hele banen er designet for å tilby golfspilleren forskjellige strategier i hvert hull. Et annet aspekt som gjør denne golfbanen unik, er at den er forbundet med sentrum til fots, noe som er umulig å finne på andre golfsteder som lar oss nyte roen og skjønnheten i området uten å nekte tilgangen til tjenestene som Los Alcázares tilbyr. Los Alcázares er et eksepsjonelt område på Costa Cálida, bare 25 minutter fra Murcia flyplass og 55 minutter fra Alicante flyplass. Området er forbundet via motorvei med byene Cartagena, Murcia og Alicante og resten av strendene på Costa Cálida og Costa Blanca.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 294.256 GBP
  • Russiske rubel: 294.256 RUB
  • Sveitsiske Franc: 338.835 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.765.105 CNY
  • US Dollar: 380.100 USD
  • Svenske kroner: 4.085.725 SEK
  • Norske kroner : 4.187.225 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B