09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Pueblo

Ref: R-68941
133m2 <15m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 133m2
Tomt: 15m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Useable Build Space: 115 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Elevator/Lift
Beach: 2500 Meters
Terrace: 15 Msq.

Beskrivelse

NYBYGDE BOLIGKOMPLEKSER I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybygget boligkompleks med moderne leiligheter og toppleiligheter i San Pedro Del Pinatar. Leiligheter og toppleiligheter med 2 og 3 soverom, 2 bad, med åpen kjøkkenløsning med stue, store terrasser, garderober, fullt utstyrte bad, terrasser. Leilighetene i første etasje har privat hage, og toppleilighetene har privat solarium. Alle leilighetene har underjordisk parkering med bod. Landskapsarkitektur og hagearbeid i fellesområdene med et nøye utvalg av arter som passer for området. Komplett installasjon av svømmebasseng med gresittfinish, innebygd belysning og med rensesystem og utstyr i en innebygd, nedsenket hytte i gulvet. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr marinaer og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et veletablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, og det rolige vannet i Mar Menor har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra handelssenteret Dos Mares. Flyplassen i Murcia/Corvera ligger 30 minutter unna, mens flyplassen i Alicante ligger en times kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 228.594 GBP
  • Russiske rubel: 228.594 RUB
  • Sveitsiske Franc: 263.226 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.148.092 CNY
  • US Dollar: 295.283 USD
  • Svenske kroner: 3.174.025 SEK
  • Norske kroner : 3.252.876 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B