El Limonar, sjarmerende totalrenovert rekkehus med 2 soverom

Ref: 4-B-Z958
RESERVERT
48m2 2 1 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 48m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Energisertifisering: E
Byggeår: 1981
Solretning : Sør
Terrasse: 59 m2
Sameiekostnader: 240 €
IBI: 112 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Vaskerom
Markise
Gulvvarme
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Bussholdeplass

Beskrivelse

Oppdag ditt nye hjem. Dette sjarmerende rekkehuset som har blitt totalrenovert, som tilbyr maksimal komfort, består av 2 lyse soverom, som tilbyr et koselig sted å hvile og slappe av, Badet er også nylig renovert, og er utstyrt med gulvvarme. Det er et åpent kjøkken i fransk stil med moderne og funksjonell design, som integreres perfekt i stuen, og skaper en åpen og sosial atmosfære, et meget velutstyrt galleri/vaskerom, to terrasser der den ene er vendt mot sør for å nyte den varme middelhavssolen, og den andre vendt mot nord for kjøligere og mer avslappede øyeblikk. Boligen selges fullt møblert og utstyrt med hvitevarer!!!!

Eiendommen ligger i El Limonar, Torrevieja, et boligområde med felles svømmebasseng, et ideelt sted å sosialisere og nyte med familien, ved siden av det emblematiske naturområdet i Torrevieja og saltsjøene, hvorfra du kan ta hyggelige sykkelturer langs sykkelstien, som forbinder området med sentrum. Det er også i nærheten av barer, restauranter, supermarkeder, banker og kjøpesentre, noe som gjør hverdagen din enklere.

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 98.420 GBP
  • Russiske rubel: 98.420 RUB
  • Sveitsiske Franc: 110.446 CHF
  • Kinesiske yuan: 897.966 CNY
  • US Dollar: 124.729 USD
  • Svenske kroner: 1.292.876 SEK
  • Norske kroner : 1.314.738 NOK

Suma/IBI

112 €

240 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15