09:00 - 17:00

Mirador de los Altos, Rekkehus med 3 soverom, parkering på tomt og takterrasse

Ref: 4-B-Z961
SOLGT
89m2 3 2 Toalett 1 På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 89m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: D
Byggeår: 1998
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 260 €
IBI: 191 €

Karakteristikk

Lys
Kjøpesentre
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Havutsikt
Møblert
Bod
Takterrasse
Markise
Klimaanlegg

Beskrivelse

Velkommen til drømmeboligen på kysten! Denne sjarmerende tomannsboligen tilbyr deg alt du trenger for å nyte middelhavslivsstilen fullt ut.

Første etasje har blitt nøye renovert for å tilby deg et moderne og funksjonelt kjøkken i fransk stil, sammen med en lys sørvendt stue som vil bli hjertet i hjemmet ditt. I første etasje er det også et gjestetoalett. I andre etasje finner du to romslige soverom og et komplett bad. 

I tredje etasje er det et tredje soverom med eget bad, samt en takterrasse med havutsikt. Her kan du tilbringe uforglemmelige øyeblikk med avslapning og moro under den varme Middelhavssolen.

I tillegg til dette, har denne boligen en stor flislagt hage, utstyrt med en elektrisk markise som vil gi skygge på de mest solrike dagene. Det er også plass til å parkere bil på egen tomt, og det er en bod på utsiden av huset.

Denne boligen ligger i en livlig urbanisasjon, med fordelen av å ha et supermarked innen gangavstand, nær sykehus, skoler, kjøpesentre, i tillegg til alle tjenestene som tilbyr området.

For din komfort når som helst på året, er alle rom utstyrt med klimaanlegg! Boligen selges møblert. 

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre dette fantastiske hjemmet til ditt nye hjem eller feriebolig. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å avtale et besøk! Vi venter på at du skal gjøre drømmene dine om å bo ved sjøen til virkelighet!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 125.465 GBP
  • Russiske rubel: 125.465 RUB
  • Sveitsiske Franc: 142.057 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.155.182 CNY
  • US Dollar: 159.221 USD
  • Svenske kroner: 1.679.692 SEK
  • Norske kroner : 1.698.973 NOK

Suma/IBI

191 €

260 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: D
15