Villa · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Los antolinos

Ref: R-76729
107m2 <129m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 107m2
Tomt: 129m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Beach: 3000 Meters
Location: Coastal
Useable Build Space: 90 Msq.
Terrace: 50 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I SAN PEDRO DEL PINATAR Ny utbygging av villaer og rekkehus i San Pedro del Pinatar, Murcia. Luksuriøst boligkompleks bestående av 16 rekkehus og eneboliger, alle med privat svømmebasseng, terrasse, solarium og parkeringsplass på tomten. Hver bolig har 3 soverom og 2 komplette bad, samt et omkledningsrom på hovedsoverommet. Boligene er designet i moderne stil og har et åpent konsept med fullt utstyrt kjøkken og stue/spisestue. Boligkomplekset ligger i San Pedro del Pinatar i Murcia, omgitt av alle fasiliteter, idrettsanlegg, i nærheten av flere golfbaner og 5 minutter fra Middelhavet og strendene i Mar Menor. Eiendommen vil oppfylle de høyeste standarder og vil være utstyrt med: Privat svømmebasseng med LED-belysning og utendørs dusj. Fullt utstyrt kjøkken med stekeovn og mikrobølgeovn i søyle, innebygd oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser, keramisk kokeplate og avtrekksvifte. LED-belysning: inne i boligen (spisestue, kjøkken, korridorer og bad), samt i uteområdene. Motoriserte persienner i stue og hovedsoverom. Omkledningsrom på hovedsoverommet, med hyller, skuffer, uttrekkbare stenger og speil. Garderobeskap med skuffer. Komplette baderom med servant, vegghengt toalett med innebygd sisterne, speil, regndusj og skjermer. Forhåndsinstallasjon av gulvvarme på badene. Forhåndsinstallasjon av luftkondisjoneringskanaler. Forhåndsinstallasjon av solcellepaneler. Solarium. Parkering inne på tomten. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr båtplasser ved marinaen og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker sol, sjø og sand for sikkerhets skyld. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, og det rolige vannet i Mar Menor har bidratt til at Lo Pagán-San Pedro del Pinatar har vokst og nå har alle slags fasiliteter. Området har også en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra kjøpesenteret Dos Mares. Flyplassen i Murcia/Corvera ligger 30 minutter unna, mens flyplassen i Alicante ligger en times kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 276.455 GBP
  • Russiske rubel: 276.455 RUB
  • Sveitsiske Franc: 320.676 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.598.574 CNY
  • US Dollar: 358.281 USD
  • Svenske kroner: 3.782.349 SEK
  • Norske kroner : 3.850.123 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B