09:00 - 17:00

Villamartin/Las Filipinas Sjarmerende og innholdsrik sydvestvendt del av 4-mannsbolig med flott takterrasse og privat parkering

Ref: 4-B-Z925
SOLGT
87m2 <118m2 3 2 Felles basseng På egen tomt
169.000€ 159.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 87m2
Tomt: 118m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: E
Byggeår: 2002
Solretning : Sørvest
Sameiekostnader: 300 €
IBI: 200 €

Karakteristikk

Havutsikt
Golfområde
Elektrisk oppvarming
Alarm
Bod
Vaskerom
Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Bussholdeplass
Åpen utsikt

Beskrivelse

Sjarmerende og solrik 3 soveroms del av firemannsbolig bygget over 2 etasjer med privat takterrasse med havutsikt og vinterhave med tak som kan åpnes. Boligen har romslig flislagt uteplass med parkering for bilen og en stor utvidet sydvestvendt terrasse foran boligen. I første etasje er det 1 soverom som nå benyttes til spisestue, baderom med dusj, (delvis renovert i 2023) stue og separat kjøkken utstyrt med hvitevarer og godt med benkplass med direkte tilknytning til nyrenovert bod med takvindu. Videre fra kjøkkenet ut til vaskerom og stor bod med utgangsdør til hagen. I stuen fører en innvendig trappen med garderobeskap under, opp til andre etasje, hvor det er ytterligere  2 soverom og nyrenovert bad med dusjnisje. Fra gangen i 2 etg er det utgang til terrasse med utvendig  trapp til privat takterrasse. På takterrassen er det vinterhage bygget av aluminium/markiser som skjermer for innsyn og vind slik. Fasaden er sør-vest vendt, en solretning som gjør dette til en lyst og lunt hus.

Boligen er vesentlig påkostet og oppgradert de siste 3 årene, blandt annet med 3 nye klimaanlegg, varme/kulde nye fliser på terrassenene, utvidet  terrasse, oppgraderte baderom, utebod og vinterhage. Boligen er godt egnet både til helårsbolig .

Denne flotte Quatro-boligen ligger i veldrevet boligkompleks med felles basseng til eksklusiv bruk for beboerne. Kort spasertur til koselig lokalt senter med hyggelige barer, restauranter og 24-timers butikk. Likeledes er det en 10 - 15 minutters gangavstand til  "La Fuente"-Senteret med supermarkeder, restauranter, barer, banker og alle servicetilbud og tjenester du trenger i det daglige. Mindre enn 8 minutters biltur til det emblematiske Zenia Boulevard Kjøpesenter. Dessuten byr området på alle fasiliteter en golfentusiast kan ønske seg,  hele  3  stk 18-hulls flotte golfbaner i nærmeste nabolag- innen 5 minutters kjøretur. Bolgien selges delvis møblert og med hvitevarer.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 135.786 GBP
  • Russiske rubel: 135.786 RUB
  • Sveitsiske Franc: 154.119 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.224.395 CNY
  • US Dollar: 169.144 USD
  • Svenske kroner: 1.857.009 SEK
  • Norske kroner : 1.859.664 NOK

Suma/IBI

200 €

300 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15