09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Los Alczares · Los Narejos

Ref: R-76831
118m2 <187m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 118m2
Tomt: 187m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Terrace: 45 Msq.
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Useable Build Space: 100 Msq.
Beach: 150 Meters
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed

Beskrivelse

NYBYGDE VILLAER I LOS ALCAZARES Nybyggprosjekt med 12 eksklusive frittliggende villaer, hver med privat basseng og takterrasse, bare 150 meter fra den vakre Los Narejos-stranden og bare to minutters gange fra den livlige Rio Nalon-stripen med sitt vell av barer og restauranter. Signaturboliger, bygget etter høyeste standard med en av de beste beliggenhetene på Mar Menor. Alle villaene har et boareal på over 120 m2 og en privat hage på over 100 m2, med parkeringsplass på tomten og et privat basseng på 6 x 3 meter med solterrasse inkludert. Alle hvitevarer er inkludert: kjøleskap med fryser, stekeovn, mikrobølgeovn, glasskeramisk komfyr, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, vaskemaskin og minikjøleskap på sommerkjøkkenet. Forinstallasjon av luftkondisjonering med kanaler overalt. Innvendig og utvendig belysning, minus dekorative lys. Motoriserte skodder. Nedenunder består av en lys stue-spisestue med åpen kjøkkenløsning, et bad og et ekstra rom i underetasjen på 13m2 som kan brukes som et tredje soverom, en separat spisestue eller som garasje; dette rommet vil ha panoramaglassdører som åpnes utover og som gjør det mulig å parkere en bil inne om nødvendig (* selv om dette indre rommet kan brukes til hva eierne trenger og vil bli forberedt som et soverom, vil det bli lagt ned som en garasje på gjerningene). Det er også en utvendig bod og bassengpumpe på uteplassen på baksiden. I første etasje er det hovedsoverom med eget bad, to garderober og direkte utgang til balkong, pluss et annet dobbelt soverom med garderober og tilgang til balkong. Et tredje familiebad finnes også i første etasje. Trapper opp fra første etasje fører til en privat takterrasse med sommerkjøkken med vask, arbeidsflate og skap som inneholder et minikjøleskap. Takket være beliggenheten ved sjøen er det fantastisk utsikt fra solterrassen. Energieffektiv varmeisolasjon og høy grad av lydisolering. Dusjvegger med to tilgjengelige alternativer. TV- og telefonuttak i stuen, soverommene og i solariumet. Innvendige dører, snekkerarbeid og garderober i hvitt. Doble vinduer med optimal solbeskyttelse. Varmtvannssystem via en elektrisk, justerbar kjele og 1,5kw solcellepaneler. Forhåndsinstallasjon for en elbillader. Los Alcazares er en populær kystby med butikker, barer, restauranter, supermarkeder, apotek, helsesenter, taxiholdeplass og bussholdeplasser. Suverene kommunikasjonsforbindelser, med motorveien AP7 like i nærheten. Murcia internasjonale lufthavn ligger mindre enn en halvtimes kjøretur unna (40 km), og Alicante lufthavn kan nås på under en time (93 km). Det prestisjetunge Roda Golf & Beach Resort, med sin 18 hulls Dave Thomas-designede bane, ligger bare 2,5 km unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 495.190 GBP
  • Russiske rubel: 495.190 RUB
  • Sveitsiske Franc: 570.211 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.653.277 CNY
  • US Dollar: 639.654 USD
  • Svenske kroner: 6.875.692 SEK
  • Norske kroner : 7.046.502 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B