Bungalow · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Lo pagan

Ref: R-76849
71m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 71m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal
Terrace: 62 Msq.
Beach: 600 Meters
Useable Build Space: 63 Msq.
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja

Beskrivelse

NYBYGDE BUNGALOWER I LO PAGAN Nybygde bungalowleiligheter i Lo Pagan med 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, terrasser, innebygde garderober. Bungalower i første etasje har privat hage med basseng, bungalower i toppetasjen har privat solarium med basseng. Alle bungalower har en parkeringsplass. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr marinafortøyning og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et etablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, eller det rolige vannet i Mar Menor, har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra det kommersielle senteret Dos Mares. Murcia/Corvera flyplass ligger 30 minutter unna, og Alicante flyplass ligger en times kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 210.183 GBP
  • Russiske rubel: 210.183 RUB
  • Sveitsiske Franc: 242.025 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.975.075 CNY
  • US Dollar: 271.500 USD
  • Svenske kroner: 2.918.375 SEK
  • Norske kroner : 2.990.875 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B