09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · Guardamar del Segura · Pueblo

Ref: R-66022
145m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 145m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Parkering
Felles basseng
Inngjerdet
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Location: Coastal
Elevator/Lift
Beach: 100 Meters
Useable Build Space: 119 Msq.
Air Conditioning: Forhåndsinnstallert
Terrace: 32 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG BOLIG I GUARDAMAR DEL SEGURA Nybygde leiligheter og toppleiligheter i Guardamar del Segura. Denne enestående bygningen er det perfekte valget takket være sin nærhet til stranden og et bredt utvalg av tjenester. Fasilitetene inkluderer et svømmebasseng og solarium på taket, noe som gir beboerne plass til å slappe av og nyte. Moderne leiligheter med 2 og 3 soverom, 2 bad, en lys stue/spisestue med integrert kjøkken og en koselig terrasse. Alle boligene vil være utstyrt med klimaanlegg og hjemmeautomatisering, slik at beboerne kan kontrollere og automatisere ulike aspekter av hjemmet, noe som gir komfort og energieffektivitet. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer av høy kvalitet, inkludert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, avtrekksvifte og induksjonstopp, noe som gir et funksjonelt og moderne rom for matlaging og hyggelige måltider i selskap. I tillegg er det mulighet for å kjøpe parkeringsplass og bod i samme bygning, noe som gir beboerne større bekvemmelighet og lagringsplass. Boligen har en privilegert beliggenhet, nær stranden og omgitt av et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter, som restauranter, butikker, supermarkeder og fritidsområder. Guardamar del Segura, kjent for sine vakre, fine sandstrender og naturlige omgivelser, tilbyr en rolig og avslappet livsstil, uten å gi avkall på de nødvendige fasilitetene innen rekkevidde.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 251.378 GBP
  • Russiske rubel: 251.378 RUB
  • Sveitsiske Franc: 289.462 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.362.190 CNY
  • US Dollar: 324.714 USD
  • Svenske kroner: 3.490.377 SEK
  • Norske kroner : 3.577.087 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B