Altos de la Bahía, Koselig toppetasje bungalowleilighet med privat takterrasse og parkering

Ref: 4-B-Z963
55m2 2 1 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 55m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Energisertifisering: E
Byggeår: 2006
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 191 €
IBI: 173 €

Karakteristikk

Skoler
Sykehus
Legevakt
Åpen utsikt
Havutsikt
Utvendig belysning
Møblert
Bod
Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng

Beskrivelse

Oppdag denne koselige  toppetasjen! Den blir neppe lenge på markedet

Den består av 2 soverom, 1 komplett bad, separat kjøkken fullt utstyrt med hvitevarer og bod.
I den lyse stuen/spisestuen har du god plass til å nyte tiden sammen med venner og familie. Fra stuen har du tilgang til den sydvendte terrasse med havutsikt, perfekt for å nyte øyeblikk av avslapning.

I tillegg er det en privat takterrasse (via en innvendig trapp), som er utstyrt med pergola/markise, noe skaper et ekstra uterom hvor du kan slappe av og få mest mulig ut av middelhavssolen og utsikten.
Takket være det sørlige sol-leiet er denne leiligheten veldig lys og lun, ideelt både for å bo hele året og som feriebolig!

Denne bungalowen er i utmerket stand og er innflytningsklar. Selges fullt møblert!

Boligen ligger i et svært ettertraktet inngjerdet boligkompleks, med svømmebasseng og velholdte fellesområder. Det er en privat parkeringsplass inkludert i prisen. Området har god tilknytning til sentrum, med lett tilgang til alle typer tjenester som supermarkeder, skoler, helsesenter, idrettsområder med oppvarmet basseng, sykehus og kort vei til strendene i La Mata.

Ikke gå glipp av muligheten til å bo på et privilegert sted. Kontakt oss for mer informasjon og avtale om visning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 119.012 GBP
  • Russiske rubel: 119.012 RUB
  • Sveitsiske Franc: 134.552 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.072.232 CNY
  • US Dollar: 148.077 USD
  • Svenske kroner: 1.621.296 SEK
  • Norske kroner : 1.635.335 NOK

Suma/IBI

173 €

191 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15