09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Los Alcázares · Serena Golf

Ref: R-21020
141m2 <254m2 3 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 141m2
Tomt: 254m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Inngjerdet
Useable Build Space: 115 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 1000 Meters
Terrace: 64 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE TOMANNSBOLIGER I LOS ALCAZARES Moderne nybyggede tomannsboliger med 3 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning og stue, garderober, terrasse og parkeringsplass. Klimaanlegg og oppvarming: Preinstallasjon av varmepumpe (varm og kald) i hele boligen. i hele eiendommen. 3 solcellepaneler pluss inverter med strømbrudd på ca. 1,3 kW/t. Mulighet for privat basseng og solarium mot en ekstra kostnad. Boligen ligger i nærheten av den prestisjetunge golfbanen "La Serena Golf". Denne golfbanen er kjent for sine innsjøer og vegetasjon som fletter seg sammen med golfbanen. Vann og innsjøer finnes i 16 av de 18 hullene, men hele banen er designet for å tilby golfspilleren ulike strategier i hvert hull. Et annet aspekt som gjør denne golfbanen unik, er at den er forbundet til fots til sentrum, noe som er umulig å finne på andre golfsteder som lar oss nyte roen og skjønnheten i området uten å nekte tilgang til tjenestene som Los Alcázares tilbyr. Los Alcázares er et eksepsjonelt område på Costa Cálida, bare 25 minutter fra Murcia flyplass og 55 minutter fra Alicante flyplass. Området er forbundet med motorveien til byene Cartagena, Murcia og Alicante og resten av strendene på Costa Cálida og Costa Blanca.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 336.032 GBP
  • Russiske rubel: 336.032 RUB
  • Sveitsiske Franc: 389.783 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.158.570 CNY
  • US Dollar: 435.491 USD
  • Svenske kroner: 4.597.450 SEK
  • Norske kroner : 4.679.830 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B