09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Javea · Tosalet

Ref: R-31206
372m2 <1.000m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 372m2
Tomt: 1.000m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Beach: 2100 Meters
Useable Build Space: 350 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Under-Build / Basement
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Key Ready
Utsikt til havet
Heating: Yes, Air Conditioning: Yes
Grill
Number of Parking Spaces: 4
Terrace: 120 Msq.

Beskrivelse

LUKSUSVILLA MED HAVUTSIKT I PROVILEGERT OMRÅDE Imponerende moderne villa med en privilegert beliggenhet med havutsikt i Urb Tosalet (Jávea) Eiendommen har en vakker utsikt over de grønne åsene til sjøen. På en klar dag kan du til og med tenke på øya Ibiza. Moderne arkitektur, med former og rette linjer, en spennende kombinasjon av klassiske elementer og avantgarde materialer. I kjelleren er det en dobbel garasje med automatisk dør og en romslig kjeller. Første etasje er delt inn i en stor stue - spisestue, kjøkken med tilstøtende vaskerom og toalett. En stor overbygd terrasse med grillplass tilbyr et skyggefullt sted i sommermånedene, herfra kan du nyte vakker utsikt over havet. Den åpne terrassen med et stort basseng med overløpseffekt, bred inngang og undervannslys. I øverste etasje er det 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet har eget bad. Alle rommene har tilgang til takterrassen. Kjøkken: fullt møblert og utstyrt, keramisk kokeplate, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og møbler av høy kvalitet. Oppvarming - varmt vann: oppvarming leveres av en varmepumpe støttet av solenergi. Klimaanlegg: sentralt klimaanlegg som distribuerer kald luft til de forskjellige områdene av bygningen.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.389.442 GBP
  • Russiske rubel: 1.389.442 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.589.382 CHF
  • Kinesiske yuan: 12.665.484 CNY
  • US Dollar: 1.752.192 USD
  • Svenske kroner: 18.639.720 SEK
  • Norske kroner : 18.925.650 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B