09:00 - 17:00

Los Viveros, sjarmerende rekkehus med 3 soverom og parkering på tomten

Ref: 4-B-Z980
RESERVERT
91m2 <153m2 3 2 Felles basseng På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 91m2
Tomt: 153m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2000
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 360 €
IBI: 314 €

Karakteristikk

Hjørne
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Grill
Åpen utsikt
Drikkevannsfilter
Utvendig belysning
Møblert
Bod
Markise

Beskrivelse

Storslått hjørnerekkehus med hage og felles svømmebasseng i Los Viveros, Los Altos, Torrevieja

Dette sjarmerende hjørnerekkehuset over to etasjer ligger i det eksklusive inngjerdede området Los Viveros i Los Altos, og har et vakkert felles svømmebasseng til eksklusiv bruk for beboerne. Eiendommen skiller seg ut med sin store flislagte hage på forsiden, ideell for å nyte det flotte været Spania har å by på! Det er også parkeringsplass for opptil to biler. På baksiden er det enda en koselig uteplass med en pergola som gir skygge på varme sommerdager, designet som en avslapnings- og spiseplass med grill. Her er det også et praktisk oppbevaringsrom. 

Ved inngangen til eiendommen er det en nydelig terrasse/veranda med markiser, perfekt for frokost eller avslapning året rundt. I første etasje finner du en romslig stue/spisestue, et separat fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer og direkte utgang til terrassen på baksiden, et soverom og et bad. I første etasje er det ytterligere to soverom, ett av dem med direkte utgang til en terrasse, og et stort bad med boblebad. Eiendommen selges med møbler.

Eiendommen ligger i et ettertraktet område i Los Altos de Torrevieja, omgitt av alle viktige tjenester som supermarkeder, sykehus, skoler, kjøpesentre, restauranter og strender.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne fantastiske eiendommen! Den privilegerte beliggenheten og de utmerkede funksjonene gjør den til et ideelt alternativ for å bo hele året eller nyte feriene. Kontakt oss i dag for å avtale  visning/videovisning og oppdag alt denne eiendommen har å tilby.

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 151.037 GBP
  • Russiske rubel: 151.037 RUB
  • Sveitsiske Franc: 171.733 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.409.625 CNY
  • US Dollar: 194.394 USD
  • Svenske kroner: 2.100.118 SEK
  • Norske kroner : 2.136.723 NOK

Suma/IBI

314 €

360 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15