Rocío del Mar, Romslig og familievennlig leilighet med 3 soverom, lukket garasje og KUN 600m fra sjøen!

Ref: 4-AP-361
RESERVERT
83m2 3 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 83m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: G
Byggeår: 1988
Solretning : Sør
Terrasse: 33 m2
Sameiekostnader: 875 €
IBI: 116 €

Karakteristikk

Åpen utsikt
Heis
Kyst
Møblert
Markise
Gulvvarme
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass

Beskrivelse

Den perfekte Spania-boligen er endelig for salg! Med sin sentrale beliggenhet, er dette en leilighet hvor hele familien kan nyte ferien!

Denne attraktive hjørneleiligheten ligger i andre etasje, kun 600 meter fra sjøen, i Punta Prima. Leiligheten består av 3 soverom og 2 bad (ett av dem en suite). Begge badene har gulvvarme, noe som er praktisk om du ønske rå bruke boligen på vinterstid. Oppgradert, fullt utstyrt kjøkken i amerikansk stil, som har direkte tilknytning til stuen. En lys og innbydende stue med tilgang til sørvendt terrasse. Denne terrassen har en overbygd del som gir skygge, og er perfekt for å nyte alle utendørs måltider med familie eller venner.

Boligen selges fullt møblert og klar til å flytte inn. Den inkluderer også en lukket parkeringsplass i den underjordiske garasjeannlegget i boligkomplekset, som har fasiliteter for personer med nedsatt bevegelighet, og direkte tilgang til leiligheten med heis.

Leiligheten ligger i et boligkompleks med felles svømmebasseng for beboerne, i et svært livlig og ettertraktet område, i gangavstand til sjøen og omgitt av alle slags tjenester, som bussholdeplasser, et bredt utvalg av restauranter og bare noen få skritt fra Punta Prima kjøpesenter, hvor du blant annet finner supermarkeder, apotek, banker og møbelbutikker.

Høres dette ut som noe for deg og din familie? Kontakt oss i dag for mer informasjon, eller for å avtale visning/videovisning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 157.696 GBP
  • Russiske rubel: 157.696 RUB
  • Sveitsiske Franc: 183.594 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.452.657 CNY
  • US Dollar: 200.540 USD
  • Svenske kroner: 2.145.815 SEK
  • Norske kroner : 2.126.631 NOK

Suma/IBI

116 €

875 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: G
15