09:00 - 17:00

Residencial Villaverde, Koselig rekkehus med parkeringsplass og bod inkludert

Ref: 4-B-Z949
SOLGT
84m2 2 1 Toalett 1 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 84m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2001
Solretning : Sørvest
Sameiekostnader: 780 €
IBI: 204 €

Karakteristikk

Bod
Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Åpen utsikt
Utsikt over bassengområdet
Peis
Møblert

Beskrivelse

Koselig rekkehus over to etasjer pluss solarium forbundet med en intern trapp. I første etasje finner du en romslig stue med peis og tilgang til den vakre terrassen med markise og direkte tilgang til bassenget og hagen til boligkomplekset. I tillegg er det 1 toalett, et fult utstyrt uavhengig kjøkken med tilgang til en liten terrasse på baksiden av huset, og et lukket galleri I andre etasje finner vi 2 soverom, ett av dem med utgang til terrasse med utsikt over fellesbassenget og hagene til komplekset, og et bad. Videre opp en etasje til har man takterrassen, hvor man kan nyte solen og den flotte utsikten. Huset har to orienteringer så det er veldig solrikt og lyst. Boligen selges møblert og utstyrt med hvitevarer!!!!!!

Dette vakre rekkehuset ligger i Residencial Villaverde-Orihuela Costa, et svært ettertraktet privat boligkompleks i et uslåelig miljø med velstelte hageområder som omgir det vakre felles svømmebassenget, hvor du kan nyte med familien når som helst på året . Nær kjøpesentre, supermarkeder, restauranter, skoler, sykehus og andre tjenester. Inkluderer garasje og bod i prisen!!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 146.929 GBP
  • Russiske rubel: 146.929 RUB
  • Sveitsiske Franc: 167.115 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.326.017 CNY
  • US Dollar: 183.214 USD
  • Svenske kroner: 1.990.023 SEK
  • Norske kroner : 1.992.964 NOK

Suma/IBI

204 €

780 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15