09:00 - 17:00

Monte Golf, påkostet hjørnerekkehus med eneboligfølelse med privat basseng, takterrasse og parkering

Ref: 4-CH-Z500
RESERVERT
120m2 <120m2 3 3 Toalett 1 Privat basseng På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 120m2
Tomt: 120m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: D
Byggeår: 2000
Solretning : Sørvest
Sameiekostnader: 225 €
IBI: 279 €

Karakteristikk

Utvendig belysning
Bod
Vaskerom
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise
Sentralfyring
Hjørne
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Åpen utsikt
Golfområde
Utsikt over bassengområdet
Drikkevannsfilter
Parkering i Pergol

Beskrivelse

Vi gleden av å presentere en unik mulighet i eksklusive Residencial Monte Golf i Villamartin, Orihuela Costa! Dette er et hjørnerekkehus som gir deg en eneboligfølelse grunnet sin store tomt og planløsning. Boligen er bygget i middelhavsstil, og tilbyr en koselig og komfortabel boopplevelse, da alt er i en etasje. Takket være den sørvestlige orienteringen, har den dessuten rikelig med naturlig lys og sol hele dagen.

Når du kommer inn på eiendommen, vil du bli møtt av en vakkert anlagt hage med privat svømmebasseng. Her er det god plass til sittegrupper og solstoler, hvor du kan nyte Spanias flotte vær etter en forfriskende svømmetur. Hovedinngangen fører til en stor innglasset terrasse med spektakulær utsikt over hagen og bassenget, noe som gjør det til det perfekte stedet å spise frokost og nyte måltider året rundt.

Når du kommer inne i boligen har du en stor stue, ideell for familie- eller vennesammenkomster, og en svært romslig spisestue/kjøkkenområde med plass til mange gjester. Det åpne kjøkkenet i fransk stil er fullt utstyrt med hvitevarer og har et lukket galleri som fungerer som en forlengelse av kjøkkenet. Boligen har tre soverom, hvorav to av de har eget bad, og et tredje bad for besøkende.

Eiendommen er i velholdt stand, og selges delvis møblert. Videre har den en hage/uteplass på baksiden med pergola og plass til å parkere bilen. her er det også en kjeller som huser hele oppvarmingssystemet til eiendommen, og har godt med lagringsplass. En utvendig trapp fører til takterrassen, hvor det er laget en innglasset terrasse med fantastisk utsikt, det ideelle stedet å nyte kveldene ute hele året. Her finner du også et lite sommerkjøkken med varmt og kaldt vann og et toalett, alt veldig praktisk anlagt og koselig. 

I tillegg til sitt private basseng, er denne boligen er en del av et boligkompleks som har to felles svømmebasseng til eksklusiv bruk for beboerne. Området er svært ettertraktet blant golfelskere, da det ligger i nærheten av tre prestisjetunge golfbaner i Villamartin. I tillegg finnes det et bredt utvalg av tjenester i nærheten, som restauranter, supermarkeder, kjøpesentre og mye mer.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne enestående eiendommen! Kontakt oss for å avtale visning/videovisning og oppdag alt denne boligen har å tilby!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 201.663 GBP
  • Russiske rubel: 201.663 RUB
  • Sveitsiske Franc: 229.297 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.882.125 CNY
  • US Dollar: 259.554 USD
  • Svenske kroner: 2.804.068 SEK
  • Norske kroner : 2.852.943 NOK

Suma/IBI

279 €

225 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: D
15