Villa · Nybygg MURCIA · Los Nietos · Centro

Ref: R-65190
128m2 <228m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 128m2
Tomt: 228m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 100 Meters
Terrace: 49 Msq.
Useable Build Space: 110 Msq.

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I LOS NIETOS, LA MANGA MAR MENOR Nybygde tomannsboliger i Los Nietos, Murcia. Vi tilbyr for salg 6 villaer med 3 soverom og 3 bad. Disse eksklusive husene er designet med elegant og funksjonelt interiør, fullt utstyrt kjøkken, inkludert hvitevarer. Badene har servantskap med servant og lys. Soverommene har garderobeskap med skuffer, og alle boligene har forhåndsinstallert klimaanlegg. Eksteriøret er ikke mindre imponerende, med blant annet et privat svømmebasseng og et stort solarium med sommerkjøkken, slik at du kan nyte solen hele året. I tillegg har husene solcellepaneler installert. Sandstranden i Los Nietos på vestkysten av Mar Menor strekker seg 2,7 kilometer foran byområdet Los Nietos og er i gjennomsnitt 15 meter bred. På grunn av beliggenheten foran det største boligområdet i denne perifere bydelen i Cartagena kommune er stranden godt besøkt i sommerhalvåret, selv om vinterbesøkende kan nyte tilnærmet stillhet, ettersom mange av eiendommene her eies av innbyggere i Murcia og Cartagena eller lenger unna, som tilbringer sommerferien i området. Dette er en Mar Menor-strand, omkranset av det som egentlig er Europas største saltvannssjø, selv om det ofte er vanskelig å se på den som en innsjø, siden den får vann fra Middelhavet og ligger ved Middelhavskysten.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 303.054 GBP
  • Russiske rubel: 303.054 RUB
  • Sveitsiske Franc: 343.129 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.790.269 CNY
  • US Dollar: 384.589 USD
  • Svenske kroner: 4.057.189 SEK
  • Norske kroner : 4.103.760 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B