09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Los Montesinos · La herrada

Ref: R-28918
99m2 <143m2 3 3

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 99m2
Tomt: 143m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Gated
Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 80 Msq.
Beach: 9000 Meters
Location: Coastal, Rural
Terrace: 53 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG SEMI-DETCAHED VILLAER I LOS MONTESINOS New Build-prosjektet ligger i La Herrada (Los Montesinos), med en privilegert beliggenhet nær de beste strendene i Guardamar og med alle fasiliteter som tilbys av en stor kommune som Los Montesinos. Dette prosjektet har 32 tomannsboliger i to etasjer med omtrent 150m2 tomt, levert med det beste utstyret, inkludert solarium, badeskjermer, hage ferdig med kunstgress av de beste dekorative hagearbeidene, og forhåndsinstallasjon for solcellepaneler, stikkontakt og portmotor for kjøretøy. Disse villaene har 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, terrasse. Valgfritt privat basseng. Den typiske byen Los Montesinos ligger strategisk 10 minutter med bil fra strendene og fritiden i Torrevieja (med alle tjenestene til en storby: teater, 2 sykehus, internasjonale skoler, etc.), fra flere golfbaner og med lett tilgang til motorveien A7 for å nå Alicante flyplass på 20 minutter. I urbaniseringen er det supermarkeder og barer for daglig service, og er et landlig og rolig miljø. Klimaet i dette området garanterer 300 soldager i året med en gjennomsnittstemperatur på 20 ºC, som sammen med den rike gastronomien og de kulturelle og sportslige aktivitetene som er tilgjengelige i omgivelsene, gjør dette området til et ideelt sted å etablere en annen bolig for ferie eller et rolig sted å bo permanent.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 249.313 GBP
  • Russiske rubel: 249.313 RUB
  • Sveitsiske Franc: 281.416 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.210.815 CNY
  • US Dollar: 310.793 USD
  • Svenske kroner: 3.371.395 SEK
  • Norske kroner : 3.421.275 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B