09:00 - 17:00

Zeniamar IV, Rålekkert rekkehus med 3 soverom, garasje og bod.

Ref: 4-B-Z975
SOLGT
105m2 <45m2 3 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 105m2
Tomt: 45m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: G
Byggeår: 2003
Solretning : Sør-øst
Sameiekostnader: 670 €
IBI: 243 €

Karakteristikk

Felles basseng
Skoler
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Utvendig belysning
Møblert
Bod
Vaskerom
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere dette innholdsrike rekkehuset med sørøstlig orientering, som ligger i populære Zeniamar!

Dette to-etasjes rekkehuset har en praktisk planløsning, og er lettstelt og romslig. Når du kommer inn, blir du møtt av en flislagt hage, det ideelle stedet for familiesammenkomster og avslappende øyeblikk utendørs. En romslig innglasset terrasse som kan brukes som en ekstra stue, som kobles direkte til stuen-spisestuen og det åpne kjøkkenet i amerikansk stil. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer, og har også et lukket galleri / vaskerom. I denne etasjen finner du også et soverom, et bad og en bod under trappeoppgangen, noe som gir ekstra bekvemmelighet. 

Når du går opp den interne trappen, kommer du til øverste etasje, som har ytterligere 2 store soverom og et komplett bad. Her finner du også takterrasse hvor du kan nyte solen og roen i total privatliv, her er det pergola med markise for varme sommerdager. Boligen selges fullt møblert, inkludert parkeringsplass og bod kjeller.

Dette rekkehuset ligger i «Zeniamar IV» i Orihuela Costa, og er en del av et vakkert og eksklusivt inngjerdet boligkompleks, hvor du vil nyte store grønne områder og et vakkert felles svømmebasseng, nær et bredt spekter av tjenester, fra skoler til sykehus og innen gangavstand til det emblematiske kjøpesenteret Zenia Boulevard med et omfattende utvalg av butikker, supermarked, restauranter og fritidsområder, for ikke å glemme nærheten til strendene i området.

Denne eiendommen tilbyr alle fasiliteter for et komfortabelt liv i en privilegert og sentral beliggenhet. 

Høres dette ut som noe for deg? Ring oss i dag for mer informasjon og for å avtale visning/videovisning!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 197.572 GBP
  • Russiske rubel: 197.572 RUB
  • Sveitsiske Franc: 227.504 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.856.571 CNY
  • US Dollar: 255.210 USD
  • Svenske kroner: 2.743.273 SEK
  • Norske kroner : 2.811.423 NOK

Suma/IBI

243 €

670 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: G
15