Monteazul, påkostet frittliggende enebolig i Benijofar med tomt på 838m2!

Ref: 4-CH-Z497
RESERVERT
122m2 <838m2 3 2 Lukket garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 122m2
Tomt: 838m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: F
Byggeår: 2001
Solretning : Sør
IBI: 581 €

Karakteristikk

Takterrasse
Hjørne
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Skoler
Legevakt
Åpen utsikt
Golfområde
Peis
Utvendig belysning
Bod

Beskrivelse

Denne delikate eneboligen ligger ved Benijofar, Rojales og tilbyr en enestående mulighet til å bo i fredelige og komfortable omgivelser.

Eiendommen ligger på en tomt på 838 m2 og har romslige hageområder, utendørsterrasser, innkjørsel, samt en lukket garasje med strøm og varmt og kaldt vann.
I tillegg er det et treskur i hagen, ideelt for å tilpasse huset til ulike behov. 

Når du kommer inn i huset, kommer du inn gjennom en koselig veranda som innbyr til avslapning. Den romslige og lyse stuen har nylig blitt oppgradert med en moderne elektrisk peis, noe som skaper en varm og koselig atmosfære.
Boligen har tre lyse soverom og to bad, ett av dem en-suite, begge nylig renoverte. Kjøkkenet og spisestuen er i ett, flott oppgradert er fullt utstyrt med kvalitetsapparater og har LED-lys integrert i kjøkkenmøblene.

Takket være beliggenheten er denne boligen godt orientert i forhod til solforhold i alle retninger, noe som gjør den lys og varm hele dagen.
På uteplassen er det en praktisk bod og en trapp som fører til  takterrassen med utsikt over omgivelsene.

Boligen har gjennomgått betydelige forbedringer, blant annet er vinduene i både stue og kjøkken skiftet ut, dørene er totalrenovert, og det er installert en sikkerhetsdør for ekstra trygghet.
Garderobeskapene er totalrenovert, hele huset er malt og det er installert fiberoptikk for rask og stabil tilkobling.
Komforten er sikret med tre nye klimaanlegg og et moderne alarmsystem.
Boligen selges delvis møblert, noe som gir kjøperen mulighet til å tilpasse den etter eget ønske og behov.

Dette er en bolig for deg som ønsker god plass og moderne bekvemmeligheter.

Ligger ved Benijófar, en landsby i regionen Vega Baja i full ekspansjon.
Vi kan fremheve nærheten til motorveien Alicante-Cartagena.
En kort kjøretur fra de vakre sandstrendene i Guardamar og La Mata.
For golfelskere finner vi i nabolandsbyen Rojales golfbanen La Marquesa, en av de eldste i provinsen likeledes kort vei til Algorfa-golfbanen, fasjionable La Finca .
Alt dette gjør Benijófar til et referansepunkt i regionen, omgitt av alle slags fasiliteter som butikker, handlesenter, restauranter, supermarkeder, helsesenter, banker og andre tjenester.

Ikke vent lenger med å realisere drømmen om sydenboligen du alltid har ønsket deg! Kontakt oss i dag og gjør denne fantastiske eiendommen til ditt nye hjem!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 297.491 GBP
  • Russiske rubel: 297.491 RUB
  • Sveitsiske Franc: 346.348 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.740.418 CNY
  • US Dollar: 378.316 USD
  • Svenske kroner: 4.048.051 SEK
  • Norske kroner : 4.011.860 NOK

Suma/IBI

581 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: F
15