Benijófar, Spektakulært landsbyhus, 3 soverom, god uteplass og basseng

Ref: 4-B-Z948
172m2 <253m2 3 2 Privat basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 172m2
Tomt: 253m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: G
Byggeår: 1940
Solretning : Sør
IBI: 209 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Integrert klimaanlegg
Lys
Skoler
Legevakt
Bussholdeplass
Golfområde
Peis
Utvendig belysning

Beskrivelse

Spektakulært byhus i Benijófar, totalrenovert med utsøkt smak, med ekstra takhøyde, romslige rom, og en karakteristikk som går igjen i alle rom i dette hjemmet. Boligen har varme farger, keramiske gulv, møbler og veldig personlig dekorasjon som får oss til å føle at vi er i et typisk meksikansk hus. Den rustikke stilen finner vi også ute på den flislagte terrassen med privat basseng, et sted som tilbyr privatliv og rekreasjon med familie og venner. Alt dette gjør denne boligen til et sjarmerende sted å bo hele året, i lange perioder i vinter- eller sommerferier.

Når vi kommer inn i huset finner vi en stor gang som fører oss til 2 soverom, 1 stort bad med badekar og separat dusj. Videre kommer vi inn i en vakker stue med peis med ekstra høy takhøyde som gir deg en følelse av romslighet, med utgang til uteplass, selvstendig kjøkken utstyrt med hvitevarer også med direkte utgang til uteplass, spisestue som på grunn av størrelsen kan brukes som ekstra rom. På uteplassen finner vi et gjesterom med eget bad. Hovedkarakteristikkene til dette hjemmet er komfort, romslighet, god smak, annerledes og spesiell. Boligen selges møblert med hvitevarer, bortsett fra personlige eiendeler som dekorasjoner.

Dette spesielle huset ligger i Benijófar, en by i Vega Baja-regionen, på grunn av sin nærhet til Alicante-Cartagena motorveien og nærhet til kystbyene i området, gjør det Benijófar til et referansepunkt i regionen. Alle slags fasiliteter som butikker, restauranter, supermarkeder, helsesenter, banker og andre tjenester i kort gangavstand.

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 256.198 GBP
  • Russiske rubel: 256.198 RUB
  • Sveitsiske Franc: 294.665 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.343.263 CNY
  • US Dollar: 324.236 USD
  • Svenske kroner: 3.484.845 SEK
  • Norske kroner : 3.478.267 NOK

Suma/IBI

209 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: G
15