Penthouse · Nybygg Alicante · Benijofar · Benijófar

Ref: R-33248
75m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 75m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Parkering
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal
Elevator/Lift
Beach: 8000 Meters
Useable Build Space: 65 Msq.
Terrace: 156 Msq.

Beskrivelse

NYBYGD BOLIG I BENIJOFAR Nybygg med felles svømmebasseng på taket i sentrum av den sjarmerende landsbyen Benijofar. Du kan velge mellom moderne leiligheter med terrasse eller toppleiligheter med solarium. Nybygde, moderne leiligheter med åpen kjøkkenløsning og stue, 2 og 3 soverom, 2 bad og terrasser. Et alternativ underjordisk parkeringsplass mot en ekstra kostnad. Benijofar er en nydelig landsby med en sjarmerende kirke og et attraktivt torg / torg som ligger i innlandet på den sørlige Costa Blanca, nær turiststedene Guardamar del Segura og Torrevieja. Benijofar er også et populært sted å bo i sommerferien, ettersom det er nær nok til kystbyene, men likevel rolig nok til at man kan komme seg bort fra det hele. Det finnes flere golfbaner i nærheten, samt badeland i Rojales og Torrevieja. De nærmeste og beste strendene til Benijofar ligger omtrent femten minutter unna med bil, og er noen av de beste strendene på den sørlige Costa Blanca, i Guardamar del Segura og Torrevieja. Det går også regelmessige bussavganger fra Benijofar til Guardamar del Segura og Torrevieja med enkel tilgang til strendene. 20 minutters kjøring til Alicante flyplass med regelmessige flyvninger til hele Europa.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 334.611 GBP
  • Russiske rubel: 334.611 RUB
  • Sveitsiske Franc: 385.304 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.144.319 CNY
  • US Dollar: 432.228 USD
  • Svenske kroner: 4.646.053 SEK
  • Norske kroner : 4.761.473 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B