Los Dolses, koselig rekkehus med 2 soverom, takterrasse og garasje

Ref: 4-B-Z957
Golfeiendom
SOLGT
101m2 <118m2 2 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 101m2
Tomt: 118m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 1999
Solretning : Sørvest
Terrasse: 10 m2
Sameiekostnader: 428 €
IBI: 451 €

Karakteristikk

Møblert
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise
Downlights
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Lekeplass
Åpen utsikt
Golfområde
Peis

Beskrivelse

I det prestisjetunge Los Dolses-området presenterer vi dette sjarmerende to-etasjes rekkehuset som representerer essensen av middelhavslivsstilen. Med en nøye designet layout tilbyr denne boligen en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og eleganse.

I første etasje finner du et soverom og et gjestetoalett. Den store stuen med peis, som har blitt betydelig utvidet da det opprinnelig var 3 soverom, blir episenteret for sosialt liv og familieliv, og gir en varm og avslappende atmosfære. Det fullt utstyrte uavhengige kjøkkenet gir et snev av modernitet. Den øverste etasjen huser hovedsoverommet med eget bad, og tilbyr privatliv og komfort, med tilgang til takterrasse med pergola. En perfekt plass for å sole seg og nyte utsikten! Det er gassoppvarming i hele huset. Boligen selges fullt møblert og utstyrt med hvitevarer!!!!!

Juvelen i kronen er dens praktfulle innglassede terrasse, som blir en forlengelse av boarealet og er perfekt for å nyte middager med venner eller slappe av med utsikt over hagen. Fra hagen på baksiden av boligen har du direkte tilgang til fellesbassenget, i tillegg til den lukkede garasjen som gir sikkerhet for bilen din!!!!

Dette rekkehuset ligger i Dolses-Orihuela Costa-området og er en del av en meget velholdt urbanisasjon som tilbyr et felles svømmebasseng og vakre hager, og gir et idyllisk miljø for å slappe av og nyte middelhavsklimaet. Nær flere vakre strender, som Playa de La Zenia og Playa Flamenca, med flere golfbaner i nærheten, som Real Club de Golf Campoamor og Villamartín Golf Club, som tilbyr muligheter for golfelskere til å nyte sin favorittsport og en bred rekke tjenester og fasiliteter, som supermarkeder, restauranter, barer og butikker. I tillegg ligger kjøpesenteret La Zenia Boulevard, et av de største kjøpesentrene i regionen, innen gangavstand og tilbyr et bredt utvalg av shopping og underholdning.


Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 217.617 GBP
  • Russiske rubel: 217.617 RUB
  • Sveitsiske Franc: 242.811 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.988.286 CNY
  • US Dollar: 276.267 USD
  • Svenske kroner: 2.844.398 SEK
  • Norske kroner : 2.904.195 NOK

Suma/IBI

451 €

428 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15