09:00 - 17:00

Zeniazul II, Fantastisk leilighet på bakkeplan med privat oppvarmet basseng og garasje

Ref: 4-AP-356
RESERVERT
89m2 3 2 Privat basseng Privat
279.000€ 277.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 89m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: E
Byggeår: 2017
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 1.700 €
IBI: 319 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Innglasset terrasse
Gulvvarme
Motoriserte persienner
Downlights
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Bussholdeplass
Interkomsystem
Heis
Utsikt over bassengområdet

Beskrivelse

Fantastisk leilighet i moderne stil med moderne og elegant design, med 3 soverom (et med eget bad og utgang til terrassen), 2 bad med dusj og gulvvarme, kjøkkenet i stuen er fullt utstyrt med hvitevarer, lys og romslig stue/spisestue, med utgang til en av to innglassede deler av terrassen. Der ser du "OVERRASKELSEN", en enorm hage med privat oppvarmet basseng, utekjøkken, utedusj og bod. I andre enden av terrassen er det enda en innglasset terrasse som kan brukes som bod, eller som en koselig vinterhage. Hver detalj i denne boligen har blitt designet med tanke på komfort, enten for å bo hele året, eller for å bruke det som feriebolig.

Takket være den sørvendte orienteringen har denne leiligheten mye lys og sol. Boligen selges utstyrt med hvitevarer og garasjeplass inkludert i prisen. Det er også aircondition, elerktriske persienner i hele boligen, og gulvvarme på begge bad. 

Fra terrassen til leiligheten har du direkte tilgang til fellesområdene med fellesbasseng, park med grillområde og treningsapparater. Zeniazul er en moderne urbanisasjon i La Zenia, Orihuela Costa, med grøntområder rundt seg, og der alle tjenester som det emblematiske kjøpesenteret Zenia Boulevard åpent hver dag hele året, med butikker, supermarkeder, barer, forskjellige restauranter etc. Og det mest attraktive er at det kun er 900 meter å gå ned til stranden.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 234.702 GBP
  • Russiske rubel: 234.702 RUB
  • Sveitsiske Franc: 265.532 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.157.581 CNY
  • US Dollar: 297.221 USD
  • Svenske kroner: 3.117.774 SEK
  • Norske kroner : 3.143.673 NOK

Suma/IBI

319 €

1700 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15