09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Orihuela Costa · Cabo Roig

Ref: R-13288
329m2 <894m2 4 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 5
Bygget: 329m2
Tomt: 894m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Commercial Center
Nær bussforbindelse
Location: Coastal
Double Bedrooms: 4
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 400 Meters
Terrace: 80 Msq.
Useable Build Space: 260 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet

Beskrivelse

NYBYGD VILLA I CABO ROIG Nybygget luksusvilla i Cabo Roig, Orihuela Costa. Denne imponerende villaen er vårt mesterverk, nøye utvalgt i alt fra materialer til fengslende mønstre som skaper en følelse av tidløs skjønnhet i alle rom. Med estetisk og funksjonell planlegging i tankene har villaen en nøye gjennomtenkt design som optimaliserer plassen og forbedrer hverdagen. De sjenerøse vinduene flommer over interiøret med behagelig naturlig lys og skaper en sømløs forbindelse med omgivelsene. Når man bor her, har man nærhet til havet og kan nyte den avslappende effekten av å bo ved kysten. I tillegg forsterker den forfriskende havbrisen sjarmen til denne eksepsjonelle eiendommen. Cabo Roig er en vakker urbanisering ved bredden av Middelhavet sør på Costa Blanca, som tilhører Orihuela Costa og er et av de mest eksklusive områdene på Costa Blanca. Som navnet indikerer, er Cabo Roig en odde som går ut i havet og derfor er omgitt av strender, alle med blått flagg. Et av de viktigste kjennetegnene ved Cabo Roig er den lave bebyggelsestettheten, der de fleste eiendommene er villaer på store tomter like ved kysten. Dette, sammen med de berømte hvite sandstrendene og det store utvalget av aktiviteter knyttet til havet, nærheten til kjøpesenteret La Zenia Boulevard og golfbanene i Campoamor og Villamartin, gjør denne byen til et paradis og et privilegert sted å feriere, bli boende eller til og med bosette seg permanent. En vakker og romantisk strandpromenade lar deg spasere langs hele kystlinjen og forbinder de tilstøtende urbanisasjonene. I fremtiden er det planlagt å nå byene Torrevieja og Torre de la Horadada.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.683.003 GBP
  • Russiske rubel: 1.683.003 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.902.639 CHF
  • Kinesiske yuan: 15.467.872 CNY
  • US Dollar: 2.131.688 USD
  • Svenske kroner: 22.473.667 SEK
  • Norske kroner : 22.857.140 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B