09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada · La Torre de la Horadada

Ref: R-48240
211m2 <338m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 211m2
Tomt: 338m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Utsikt til havet
Beach: 100 Meters
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage
Terrace: 80 Msq.
Useable Build Space: 180 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGDE VILLAER I TORRE DE LA HORADADA Eksklusiv bolig med 2 luksusvillaer med havutsikt i "Las Higuericas"-stranden, Torre de la Horadada. Hver villa har uavhengig tilgang fra de omkringliggende gatene, siden det ikke er noen tilstøtende bygning. Lite trafikkerte gater med store grønne områder rundt boligområdet, disse aspektene er ideelle for unge familiemedlemmer. Villaene har en tomt på 336m² eller 338m², og et bygd areal på 211m². Villaene er bygget med tre soverom; men det er også mulig å bygge dem med 4 soverom. Ett av soverommene er utført med et komplett bad. Kjøkkenet er fullt ferdig, med materialer av høy kvalitet valgt av eieren, inkludert hvitevarer. Etter et åpent konsept er spisestuen omgitt av store vinduer, som gir en kilde til behagelig dagslys, med direkte tilgang til svømmebassenget og ferdige hager med belysning, vanning og lokal vegetasjon. Takket være design og interiørdistribusjon oppnås et mikroklima som strekker seg til hvert oppholdsrom i alle villaer. Videre, med den termiske og akustiske isolasjonen, oppnås en harmonisk og behagelig atmosfære. Alt dette betyr at villaen er bærekraftig og respekterer miljøet. Utvalgte finisher, med materialer av førsteklasses kvalitet, tilpasset luksusdesign og maksimal komfort kombinert med varm og kald luftkondisjonering inkludert i alle områder, betyr at villaen kan nytes i varme somre og også i myke vintre, slik at det er mulig å bo her. helt år. Uten å glemme en overbygd garasje og parkering med egen inngang for 2 biler. Torre de la Horadada ligger sør for Alicante med en vakker beliggenhet ved kysten. De vakre strendene i Torre de la Horadada og Mil Palmeras har fin sand vakker promenade. Det er mange restauranter, barer og butikker, også vannsport, dykking og snorkling. Det er gode forbindelser kun 40 minutter fra Alicante og Murcias Corvera flyplasser, med store kommersielle kjøpesentre og flere golfbaner innen rekkevidde.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.508.321 GBP
  • Russiske rubel: 1.508.321 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.749.587 CHF
  • Kinesiske yuan: 14.177.628 CNY
  • US Dollar: 1.954.755 USD
  • Svenske kroner: 20.636.218 SEK
  • Norske kroner : 21.005.988 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B