09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Moraira · Verde pino

Ref: R-56356
370m2 <1.864m2 5 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 5
Baderom: 5
Bygget: 370m2
Tomt: 1.864m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Terrace: 300 Msq.
Beach: 1600 Meters
Useable Build Space: 300 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Trees
Utsikt til havet
Location: Coastal, Mountain
Double Bedrooms: 5

Beskrivelse

LUKSUS NYBYGGEVILLA MED HAVUTSIKT I MORAIRA Nybygget luksusvilla med havutsikt i Moraira. Villa artikulerer de indre rommene gjennom enkle, rene og ettertrykkelige geometrier. Den er tilgjengelig gjennom en rampe og trapper integrert i bakken, og støtter den øvre delen av huset på en steinsokkel som gir inngang til stue. I første etasje er det garasje, generøs halladkomst ved siden av stor kjeller og bod og treningsrom. I øverste etasje er soverommene hovedrommene i huset, alle med bad en suite og en stor åpen plass på mer enn 90m2 for å romme et flytende rom med kjøkken spisestue og stue i en 180º panoramautsikt over landskapet. All denne plassen er omgitt av en romslig terrasse, i den fremre delen som faller en veranda åpen på mer enn 50m2, som rager mot utsiden av husets indre og gjør det til et unikt rom. Et unikt geometrisk stykke som gir noen imponerende utsikt over landskapet og har praktisk og forsiktig måte programmet og funksjonaliteten inne. Den geometriske renheten og utformingen av huset overføres fra den arkitektoniske komposisjonen til utførelsen av den minste detalj. Det er valgt topp moderne tekniske og konstruksjonsmessige løsninger for å overføre den siste utviklingen i markedet til boligen. Alt dette for å oppnå et luksuriøst hjem med maksimale fordeler og med et utsøkt design. Moraira er en liten by med gode restauranter, barer og mange supermarkeder rundt. Det er en veldig hyggelig strand rett ved siden av byen som er flott for familier. Strandpromenaden tilbyr en fantastisk utsikt over Penon Ifach over bukten i Calpe. Kystveien dit er vel verdt å gjøre med noen spektakulære utsikter. Moraira ligger omtrent 1 time og 15 minutter nordover opp A7 fra Alicante flyplass, det er ganske enkelt å komme til. Det er omtrent samme avstand eller litt mindre sør fra Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.557.730 GBP
  • Russiske rubel: 2.557.730 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.903.054 CHF
  • Kinesiske yuan: 23.063.297 CNY
  • US Dollar: 3.186.081 USD
  • Svenske kroner: 34.979.504 SEK
  • Norske kroner : 35.029.520 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B