09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Cabo de Palos · Cala medina

Ref: R-49620
584m2 <1.000m2 5 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 5
Baderom: 4
Bygget: 584m2
Tomt: 1.000m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Første linje til havet
Terrace: 100 Msq.
Sentralfyr klimaanlegg; Ja
Double Bedrooms: 5
Number of Parking Spaces: 3
Beach: 5 Meters
Useable Build Space: 481 Msq.
Vaskerom
Hage
Privat basseng
Jacuzzi
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Under-Build / Basement
Near Schools
Near Commercial Center
Gym
Location: Coastal
Elevator/Lift
Near Trees
Utsikt til havet
Grill
Double Garage

Beskrivelse

VILLA MED SPEKTAKULÆR HAVUTSIKT. FØRSTE KYSTLINJE Villaen ligger i Cala Medina, kjent for sin ville klippe, det er uten tvil et paradis for øynene hvor du kan nyte Middelhavets uendelighet ved strandpromenaden, utsikten over det emblematiske fyrtårn, vakre soloppganger og solnedganger uten noe hus som hindrer det. Omgitt av paradisiske viker for bading hvor du kan drive med vannsport, er det også et paradis for elskere av dykking, siden den har et av de beste marine reservatene i Middelhavet. Denne villaen oppnår et mikroklima som strekker seg til hvert oppholdsrom takket være utvendig og innvendig omkrets termisk og akustisk isolasjon av villaen i hvert rom, og skaper et harmonisk og komfortabelt miljø, med spesiell vekt på at boligen skal være bærekraftig og respektere miljøet. Villaen har et areal på 1000 m2 tomt, 585 m2 bygget, i tillegg til 805 m2 fullt ferdig hage med privat basseng på 10 x 5 meter med uovertruffen utsikt, med oppvarmet og opprullbart deksel. Det har også et utendørs boblebad og avslapningsområde med panoramautsikt over Middelhavet. Adgangsdørene til hagen og garasjen er automatisert med infrarød fjernkontroll. Garasje for to biler og utendørs parkering for et ekstra kjøretøy. Hagene med vannavløpssystem på gulvet, helt ferdige og tilpassbare, inkludert vegetasjon, vanning og belysning. Terrasser i ulike høyder skaper koselige omgivelser omgitt av vegetasjon og uendelig utsikt over havet. Bad med vegghengt inventar, benkeservanter og kraner med termostat, klimaanlegg og oppvarming, moderne og elegant ferdig kjøkken-spisestue, med tilpasset design inkludert avanserte hvitevarer innebygd i designet og innebygd vinkjeller. Villaen er beskyttet med TV-kameraer utenfor og bevegelsesdetektorer inne. Fem minutter fra Cabo de Palos marina, promenaden og restauranter hvor du kan smake på det beste middelhavskjøkkenet. Bare 12 km fra prestisjetunge Hotel Campo de Golf La Manga Club Resort. Corvera (Murcia) og Alicante flyplasser ligger henholdsvis 56 og 126 km unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 4.194.135 GBP
  • Russiske rubel: 4.194.135 RUB
  • Sveitsiske Franc: 4.745.070 CHF
  • Kinesiske yuan: 38.556.045 CNY
  • US Dollar: 5.311.350 USD
  • Svenske kroner: 55.714.725 SEK
  • Norske kroner : 56.177.550 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A