09:00 - 17:00

Res. Peara II, moderne enebolig med 2 soverom og privat basseng

Ref: 4-CH-Z496
Ny pris
90m2 <137m2 2 2 Privat basseng På egen tomt
265.000€ 262.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 90m2
Tomt: 137m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: B
Byggeår: 2022
Solretning : Nord
IBI: 237 €

Karakteristikk

Takterrasse
Motoriserte persienner
Downlights
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Hage
Lys
Skoler
Legevakt
Åpen utsikt
Golfområde
Utsikt over bassengområdet
Utvendig belysning
Vaskerom

Beskrivelse

Velkommen til drømmehjemmet ditt!

Denne sjarmerende eneboligen fra 2022 i moderne stil med et originalt design som kombinerer eleganse og komfort. Her kan du nyte privatliv og koble av fra den hektiske hverdagen. Boligen har 2 soverom, begge med utgang til terrasse på baksiden, 2 bad (hvorav ett en-suite), romslig og lys stue-spisestue med ekstra takhøyde og store vinduer som gir mye natur lys. Herfra har du utgang til terrasse og basseng. En åpen kjøkken løsning i fransk stil, utstyrt med toppmoderne hvitevarer. Her har du alt du trenger i 1 etasje.

Men det beste med denne boligen er den private hagen med sklisikre fliser, hvor du finner et oppvarmet basseng med boblebad. Den perfekte plassen hvor du kan nyte Spanias varme dager!

I tillegg har boligen en praktisk bod/vaskerom ute. Og hvis du ønsker å nyte imponerende utsikt, tar du turen opp til den private takterrassen, som er forberedt med strøm og vann slik at du kan lage ditt eget sommerkjøkken og nyte uforglemmelige øyeblikk med familien og venner.

Denne vakre eneboligen ligger i Benijófar, en by i Vega Baja-regionen i full ekspansjon. Vi kan fremheve dens nærhet til Alicante-Cartagena motorveien og nærhet til kystbyene i området som gjør Benijófar til et referansepunkt i regionen, omgitt av alle slags fasiliteter som butikker, restauranter, supermarkeder, et helsesenter, banker og andre tjenester. Kun en kort kjøretur til de flotte sandstrendene i Guardamar og La Mata. For golfentusiaster er det flere muligheter i nærområdet.

Ikke vent med å gjøre boligen du alltid har ønsket deg til virkelighet. Kontakt oss i dag og gjør denne fantastiske eiendommen til ditt nye feriehjem! 

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 223.748 GBP
  • Russiske rubel: 223.748 RUB
  • Sveitsiske Franc: 253.957 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.017.557 CNY
  • US Dollar: 278.716 USD
  • Svenske kroner: 3.059.977 SEK
  • Norske kroner : 3.064.352 NOK

Suma/IBI

237 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
15