09:00 - 17:00

Nye leiligheter i Benijofar

Ref: R-84845
61m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 61m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Elevator/Lift
Beach: 8000 Meters
Terrace: 8 Msq.
Useable Build Space: 51 Msq.
Parkering

Beskrivelse

Nye og moderne leiligheter med felles svømmebasseng på taket i sentrum av den sjarmerende landsbyen Benijofar. Du kan velge mellom moderne leiligheter med terrasse eller toppleiligheter med takterrasse. Nye, moderne leiligheter med åpen kjøkkenløsning og stue, 2 eller 3 soverom, 2 bad og terrasse. Parkering i kjeller kan kjøpes i tillegg, for en ekstra kostnad. 

Inkludert i prisen finner du: 

 • Hvitevarer
 • Komplette bad
 • Utendørs lyspakke
 • Forinstallasjon av el-bil lader i parkeringshus (ved kjøp av parkeringsplass)
 • Privat basseng ved kjøp av toppleilighet med takterrasse

Størrelse på leiligheter varierer fra 61m2-99m2 og størrelse på terrasser varierer fra 8m2-64m2. 

Priser fra 222.000 euro. 

Benijofar er en nydelig landsby med en sjarmerende kirke og et attraktivt torg / torg som ligger i innlandet på den sørlige Costa Blanca, nær turiststedene Guardamar del Segura og Torrevieja. Benijofar er også et populært sted å bo i sommerferien, ettersom det er nær nok til kystbyene, men likevel rolig nok til at man kan trekke seg tilbake. Det finnes flere golfbaner i nærheten, samt badeland i Rojales og Torrevieja. De nærmeste og beste strendene til Benijofar ligger omtrent femten minutter unna med bil, og er noen av de beste strendene på den sørlige Costa Blanca, i Guardamar del Segura og Torrevieja. Det går også regelmessige bussavganger fra Benijofar til Guardamar del Segura og Torrevieja med enkel tilgang til strendene. 20 minutters kjøring til Alicante flyplass med regelmessige flyvninger til hele Europa.

Kjøpesenter Habaneras er også kun en 15 minutters kjøretur unna, og det er flere flotte parker, turområder, og fritidsaktiviteter i nærheten. 

Boligene er klare til overlevering i desember 2025.

Kontakt oss i dag for å sjekke tilgjengelighet. 

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

 • Britiske Pund: 186.544 GBP
 • Russiske rubel: 186.544 RUB
 • Sveitsiske Franc: 216.383 CHF
 • Kinesiske yuan: 1.753.445 CNY
 • US Dollar: 241.758 USD
 • Svenske kroner: 2.552.223 SEK
 • Norske kroner : 2.597.955 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
16