09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Benitachell CUMBRES DEL SOL

Ref: R-16725
212m2 <861m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygget: 212m2
Tomt: 861m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Beach: 1000 Meters
Utsikt til havet
Number of Parking Spaces: 2
Useable Build Space: 170 Msq.
Terrace: 332 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools

Beskrivelse

NYBYGD LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL I det paradisiske Cumbre del Sol, på Costa Blanca Nord, er det prosjektert en villa med spektakulær havutsikt. En nybygd villa på en av de best beliggende tomtene i boligkomplekset Cumbre del Sol. Den utrolige utsikten fra denne tomten er en virkelig godbit for sansene og hovedtrekket i denne villaen. Havets blå farge er integrert med fasadens hvite farge, den rå og naturlige steinen i veggene som omkranser tomten, markerer husets utvendige linjer og integrerer det i omgivelsene. Den nybygde villaen er delt inn i tre høyder, og alle rommene vender ut mot havet og integrerer det i huset gjennom store vinduer. De innvendige rommene er sjenerøse, spesielt dagområdet, som består av et stort åpent område, slik at beboerne kan være sammen, hvile, lage mat eller bare slappe av og betrakte den spektakulære utsikten over havet som villaen tilbyr. Med tanke på det tempererte klimaet vi har på Costa Blanca Nord, spiller utsiden av huset en viktig rolle, da det blir en forlengelse av stuen, med store verandaer, grill, romslige terrasser, et imponerende svømmebasseng med en stor forboring, tredobler plassen til dette hjemmet når innsiden og utsiden smelter sammen til en. Dagetasjen huser også soverommet som er tenkt som hovedsoverommet, slik at eierne kan nyte komforten ved å ha alt i samme etasje og reservere de to andre soverommene ovenpå til barn eller gjester. I første etasje finner vi en annen ledig plass til å skape det eieren ønsker, fra et treningsstudio, et kontor eller et fritidsrom, hvorfra du kan fortsette å nyte hovedtrekket i denne villaen, den spektakulære utsikten over havet.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.974.768 GBP
  • Russiske rubel: 1.974.768 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.203.391 CHF
  • Kinesiske yuan: 18.042.721 CNY
  • US Dollar: 2.506.988 USD
  • Svenske kroner: 25.811.513 SEK
  • Norske kroner : 26.354.146 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B