Villa · Nybygg Alicante · Torrevieja · Torreta florida

Ref: R-92837
121m2 <400m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 121m2
Tomt: 400m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Useable Build Space: 104 Msq.
Terrace: 127 Msq.
Beach: 1400 Meters

Beskrivelse

NYBYGD VILLA I TORREVIEJA Nydelig nybygget villa med privat basseng bygget over 1 etasje med 3 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, terrasse og priate solarium. Villaen har hage med privat basseng og parkeringsplass på tomten. Vårt konsept er basert på å skape levelige rom, basert på moderne innredning, byggematerialer av høy kvalitet og, viktigst av alt, naturlig lys. Alt dette er like viktig for oss i utformingen av hjemmene våre: Fordeling av arealer, størrelse og innredning. I tillegg til å være en kilde til liv, lyser det opp hjemmet vårt på en naturlig måte, og det er derfor det blir en grunnleggende faktor i vårt daglige liv. Et lyst hus gir oss en naturlig følelse av energi og gjør det vakkert, komfortabelt og sunt. På en systematisk måte forbinder vi mørke med tristhet. Mangel på naturlig lys har mange negative effekter i livet vårt, så hold det lyst! Forhåndsinstallasjon av klimaanlegg i rør. Vi overholder de lovpålagte miljøkravene. Spesiell termisk og akustisk isolasjon. Yttervegg og interiør med poliespan (ekstrudert kork av høy kvalitet). Luksus 80x80 gulvfliser uten keramiske fuger, med utbedret kant og marmoreffekt. Pansret hovedinngangsdør levert av italienske Gardesa. Energieffektiv vannbåren varme fra Aerothermia. Utvendig vaskerom. Technal aluminiumsvinduer med kuldebrobryter og anonymisert overflatebehandling og Climalit dobbelt sikkerhetsglass. Elektriske skodder. Kjøkkeninnredning. Benkeplate i kvarts. Video porttelefon med innvendig skjerm. Gulvvarme på badene. Glatte strukturvegger, tak av gipsplater med termisk og akustisk isolasjon. Den perfekte kombinasjonen av beliggenhet, komfort og design, skapt for å forbedre livskvaliteten og friheten. Ligger i Torrevieja, med utmerkede kommunikasjonsmuligheter, kommersielle sentre, sanitær- og utdanningstilbud og alle tjenester rundt urbaniseringen. Førsteklasses beliggenhet i et av områdene med mest fremtid i byen på grunn av infrastrukturen. Bare 5 minutter fra sentrum av Torrevieja, men med alle bekvemmeligheter og ro i en urbanisering som har kommersielle områder, supermarkeder, helsesentre, parker og naturområder som Laguna de La Mata og Torrevieja. Du kan nyte et fantastisk klima med svært varme temperaturer året rundt. Byen og omgivelsene byr på et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, med mange og varierte vannsportsaktiviteter, kjøpesentre, kinoer, badeland, restauranter og gode veiforbindelser og infrastruktur. til de nærliggende golfbanene, samt forbindelser til nabobyer som Alicante, Elche og Murcia.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 413.049 GBP
  • Russiske rubel: 413.049 RUB
  • Sveitsiske Franc: 472.765 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.824.518 CNY
  • US Dollar: 527.338 USD
  • Svenske kroner: 5.487.069 SEK
  • Norske kroner : 5.590.004 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B